Oamenii de știință de la Universitatea din Texas (SUA), au hotărât să afle din ce motive femeile fac sex. În acest scop au efectuat un sondaj, la care au participat peste 6 mii femei, cu vârstele cuprinse între 23 și 40 de ani. Rezultatele acestuia i-au uimit pe specialiști. S-a dovedit că majoritate femeilor au unul și același motiv pentru care fac dragoste. Dacă e să fim mai expliciți, mai mult de 70% dintre femeile interogate, au declarat că fac sex doar pentru că acest lucru și-l dorește partenerul cu care împart patul. Studiul a demonstrat că femeile au pierdut interesul față de sex, mai ales ținând cont de faptul că 66% au declarat că fac sex doar o dată pe săptămână sau chiar mai rar.

Mai mult de 20% dintre femei, au alt motiv de-a face dragoste, dar care nu diferă prea mult cel al majorității de 70%, ele spun că o fac pentru a păstra relații bune în familie. Cu alte cuvinte, 20% dintre femei, privesc sexul drept o datorie ce o au față de soț. Doar un mic procent dintre reprezentantele sexului frumos, declară că fac dragoste pentru că au atracție față de partenerul său și că primesc plăcere de la partidele de sex.

Sondajul a înregistrat de asemenea și alte răspunsuri, mai deocheate, dar care au fost în minoritate. Unele femei au spus că fac dragoste pentru că vor să slăbească, ca să prevină un eventual adulter din partea soțului, altele o fac din milă față de bărbați, unele însă pentru a scăpa de durerile de cap sau din plictiseală.

Tu ce crezi? Chiar așa să fie?

sursa: news.rin.ru 

Distribuie articolul: