Procedurile de keratină și botox capilar sunt în tendințe în ultima perioadă, fiind la mare căutare nu doar printre vedete, precum era la începuturi. Procedura este una inofensivă pentru păr, mai mult, botoxul capilar ajută firul să se oxigeneze profund și să îl hrănească pentru a-i conferi vitalitate. Chiar dacă ești un frizer cu experiență, nu este indicat să te avânți în a face această procedură fără cunoștințe teoretice și practice.

„Este absolut indispensabil ca un specialist cu experiență să-ți transmită, pe lângă o bază bună de cunoștințe și trucuri practice care îți vor fi de un real folos imediat ce vei începe a practica aceste proceduri. Bixiplastia și nanoplastia sunt proceduri derivate sau combinate dintre botox capilar și keratină și doar un specialist calificat îți va da toate detaliile pe care trebuie să le știi despre aceste proceduri și specificul pe diferite feluri de structură a părului”, spune Mariana Bârcă, specialistă în coloristică și tratamente pentru păr.

La cursul de tratamente pentru păr vei învăța:

💥Îndreptarea părului cu keratina.
💥Nanoplastie.
💥Ultra procedura de îndreptare cu efect de pâna la 12 luni.
💥Hair Botox.
💥BixiPlastia.

Iată ce deprinderi practice vei obține în urma cursului:

👉Structura firului de păr și specificul în aceste proceduri.
👉Tipurile de tratament și efectele acestora.
👉Metodele de aplicare.
👉Cum alegem corect placa pentru sigilarea procedurilor.
👉Vei practica toate tipurile de proceduri pe cliente, direct în salon.
👉Îngrijire post procedură și produsele potrivite, recomandate de specialist.
👉Posibilitatea de a colabora cu reprezentanții oficiali și acces la cele mai bune prețuri pe piață.

Dacă mai stai pe gânduri despre utilitatea acestei proceduri și bagajul de cunoștințe pe care îl vei obține, vezi mai multe detalii despre un CURS Keratina, Nanoplastie, Hair Botox. Honma Tokyo cu Mariana Bârcă.