Ţi-ai dorit vreodată să îi citeşti gândurile iubitului tău? Nu mai e nevoie pentru că afli direct de la stele care sunt nevoile lui în ianuarie, în funcție de smenul zodiacal sub care s-a născut. Cum să-l alinți, cu ce să-l răsfeți și când să-i lași vreme de el.

Capricorn. Agitaţia Sărbătorilor îl face să-şi dorească mai multe clipe liniştite alături de tine. Serveşte-i micul-dejun în pat şi bucuraţi-vă de o dimineaţă leneşă.

Vărsător. Are planuri mari pentru noul an, dar orele grele de muncă îl sleiesc de puteri. Răsfaţă-l cu un masaj relaxant după o zi grea.

Peşti. îşi doreşte să petreacă ceva timp cu familia, dar se teme că te-ai putea supăra. Arată-i că îi citeşti gândurile propunîndu-i chiar tu să-i revedeţi pe cei dragi.

Berbec. O dispută cu un prieten l-ar putea indispune pentru o perioadă. Nu-l hărţui cu întrebările – îţi va spune totul cînd va fi pregătit.

Taur. E într-o dispoziţie romantică, aşa că vrea să-ţi pregătească o surpriză dulce. Asigură-te că apreciezi gestul cum se cuvine.

Gemeni. Ar vrea să citească mai mult în 2014 – propune-i câteva cărţi incitante!

Rac. îl paşte o răceală, deci ai grijă să-l imunizezi cu vitamina C. Va aprecia gesturile tale de afecţiune în această perioadă.

Leu. Tânjeşte după flirt, aşa că asigură-te că-i administrezi o doză consistentă aşteptându-l în lenjerie intimă!

Fecioară. Motivează-l să facă mişcare chiar şi în perioada sărmăluţelor – e predispus la kilograme în plus.

Balanţă. Are chef să-şi surprindă papilele gustative. Pune deoparte bucatele tradiţionale şi pregăteşte-i o cină exotică.

Scorpion. E într-o dispoziţie senzuală. Pune o piesă lentă şi invită-l la dans.

Săgetător. Are nevoie de ajutorul tău într-o chestiune delicată. Ascultă-l cu atenţie şi ajută-l să înţeleagă că-i eşti alături.

Sursa: Cosmopolitan.ro

Distribuie articolul: