Andra își dorește foarte mult încă un copil, lucru pe care nu ezită să-l mărturisească de câte ori are ocazia. De când a născut, însă, Andra nu mai apare în poze îmbrăcată în costum de baie. Recent vedeta a dezvăluit cauza. “Aș vrea, aș vrea să vină al doilea. Și sincer, m-am pregătit psihic! Pentru toate astea trebuie să fii pregătit!”, a dezvăluit Andra, la emisiunea [email protected], de la MTV România. „Neapărat, fată. Dacă o să fie băiat, s-ar putea să plâng o tură bună pentru că îmi doresc foarte mult. Avem băiat, clar ne dorim o fetiță, dar acum sănătos să fie”, a adăugat Andra.

Cântăreața a mai dezvăluit că motivul pentru care își dorește atât de mult o fetiță se datorează relației pe care ea o are cu mamă să. „Mi se pare că este atât de specială relația aceasta cu mama mea, și nimeni, și nimic în lumea asta nu se compară cu relația noastră, încât tânjesc și eu după o relație de acest gen”, spune artista.

Tot în cadrul show-ului, Andra mărturisit de ce nu există poze cu ea de când era mică și fotografii în care apare în costum de baie. „În costum de baie nu am nici eu, nu îmi fac, nu îmi face plăcere să mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu știu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place”, a spus îndrăgita cântăreață.

Cât despre fotografiile din copilărie, Andra a mărturisit că pe majoritatea dintre ele le-a rupt când era mică pentru că nu îi plăceau. Din acest motiv, vedeta a decis să îi facă fiului sau David cât mai multe poze, pe care le va încărca pe un site realizat special pentru el, pe care doar micuțul îl va putea accesa când va crește.

Sursa

Distribuie articolul: