După ce acum câteva zile, prezentatoarea Edițiilor Speciale de la Jurnal TV a părăsit postul de televiziune, bloggerul Vadim Zgherea a reușit să afle direct de la sursă ce a motivat-o să facă acest pas și din partea cui are propuneri de a reveni pe micul ecran. Astfel, jurnalista a declarat că nu vrea să „lovească” în administrația televiziunii, pentru că a muncit o perioadă destul de mare acolo și a trăit momente interesante alături de oamenii din cadrul postului. Totuși, „decizia de a pleca de la Jurnal TV  este deja un răspuns, în special pentru cei care au urmărit în timp evenimentele și redarea lor la TV. Ține de aplicarea politicii editoriale. Conștiința și deontologia nu mi-au permis să mă las depășită de anumite cerințe”, a relatat jurnalista.

Motivul finalizării contractului cu JurnalTV nu ține de faptul că ar fi avut oferte de la alte televiziuni. Totuși, odată ce a pășit pragul postului Jurnal TV, jurnalista spune că acestea nu au întârziat să apară. Mai mult decât atât, au apărut și speculații că aceasta ar avea probleme cu tenul, fapt pentru care a renunțat la televiziune. Aceasta însă le neagă. „E adevărat că am avut o problemă de acest gen, însă tratamentul l-am făcut cu 2-3 luni în urmă, iar apoi am avut concediu de vară. Iată cum se explică pauza estivală”, spune Rita.

Totodată, vedeta recunoaște că a fost contactată de șefi de la televiziuni de audiență din Moldova, dar a primit și două oferte de la posturi TV din România. „Aș accepta imediat ofertele din România, însă aici am o familie. De acolo m-au contactat două televiziuni, una de știri. Am rămas flatată de aceste oferte, însă nu le pot accepta acum, nu pot lăsa copilul aici, sunt mamă și soție”, susține Rita Ursalovschi, precizând că acum este momentul potrivit pentru a fi alături de familie, dar și pentru a realiza mai multe vise și așteptări ce țin de viața personală.

Dacă în scurt timp o vom vedea pe Rita Ursalovschi la un alt post de televiziune din Moldova, rămâne de văzut. Nu se știe, aceasta ar putea lua și o decizie radicală, de a se muta în România. Despre toate, însă, chiar Rita ne va anunța.

Sursa:  www.sping.md 

Distribuie articolul: