Nativa din Săgetător se implică total în fiecare relaţie şi are parte de numeroase decepţii în dragoste. Află cum stai şi tu cu viaţa sentimentală, în funcţie de zodia ta. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Nativa din Scorpion ştie foarte bine ce vrea şi se face clar înţeleasă de la începutul relaţiei. Nu investeşte sentimente înainte de a fi sigură că persoana respectivă merită, de aceea nu va fi nevoită să treacă prin nicio despărţire dureroasă. Ai toate şansele ca datorită acestui mod de gândire, să fii fericită alături de un singur bărbat toată viaţa.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Nativa din Săgetător nu este prea statornică şi se plictiseşte foarte repede. Va trece prin cel puţin o despărţire dureroasă, atunci când va înşela, iar apoi va conştientiza că a pierdut tot pentru că a vrut să încerce ceva nou. Nu face o obişnuinţă din asta, aşa că o singură experienţă de acest gen o va lecui să investească sentimente.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Nativele din Capricorn sunt cele mai părăsite semne zodiacale, şi asta doar din cauza faptului că sunt foarte sufocante, bănuitoare şi stresante. Va trece prin cel puţin patru despărţiri până va reuşi să se controleze şi să îşi găsească alesul. Atunci când îl vei găsi, ai toate şansele să rămâi cu el toată viaţa.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Nativa din Vărsător va avea multe relaţii de-a lungul timpului, dar nu va suferi de pe urma niciuneia dintre ele. Pentru ele totul este o joacă şi fac doar ce le trece prin cap. Este posibil ca doar o singură dată să fie rănită în orgoliu, atunci când i se întoarce cu aceeaşi monedă ceea ce ea face.

Peşti (19 februarie – 20 martie)
Nativa din Peşti găseşte întodeauna resurse de a privi optimist spre viitor, chiar dacă au parte de dezamăgiri şi suferinţe. E suficient să se întâmple de două ori acest lucru, ca apoi să se îndrăgostească nebuneşte de cine trebuie şi să nu îi mai dea drumul de lângă ea.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Nativa din Berbec nu este adepta compromisului, aşa că de multe ori pierde persoana pe care o iubeşte doar din vina ei. Îţi place să ai doar relaţii serioase, din care ieşi destul de şifonată. Pui suflet, dar nu eşti capabilă să te schimbi în funcţie de nevoile celui de lângă tine. Este posibil să fii părăsită de trei-patru ori pe tot parcursul vieţii.

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Nativa din Taur este foarte stabilă şi alege foarte bine persoana alături de care vrea să trăiască şi căruia să îi dăruiască toată dragostea ei. Nu va trece prin despărţiri dureroase, pentru că nu se îndrăgosteşte de oricine. Vor fi separări, dar doar cu persoane trecătoare prin viaţa ei, pentru care nu investeşte sentimente.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Nativa din Gemeni va trece prin mai mult de trei despărţiri dureroase până să îşi dea seama că trebuie să se implice mai mult şi să nu mai fie atât de încăpăţânată. Atunci când eşti părăsită din cauza impulsivităţii tale suferi enorm, dar după câteva situaţii similare, vei ajunge să preţuieşti pe cine ai lângă tine, cu bune şi cu rele.

Rac (22 iunie – 21 iulie)
Nativa din Rac nu va fi nevoită să treacă prin prea multe despărţiri dureroase. Pentru ea, prima poveste de dragoste va fi una ratată şi va fi un experiment pentru iniţiere. Va învăţa din asta, şi deja a doua relaţie va fi şi ultima. Este statornică şi ţine cu dinţii de ce este al ei.

Leu (22 iulie – 22 august)
Nativele din Leu iubesc pe oricine şi oricând. Pentru că de cele mai multe ori acţionezi cu inima şi nu cu mintea, ajungi să suferi destul de des. Iei decizii impulsive, iar apoi ajungi să regreţi şi să fii dezamăgită. Ţi se poate întâmpla de peste cinci ori în întreaga viaţă.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Nativa din Fecioară alege foarte bine, şi are un instinct care o conduce către alesul inimii. O să fie decepţionată doar după prima mare iubire, când este părăsită şi nu poate concepe acest lucru. După aceea, va fi foarte grijulie cu alegerile ei şi se impune mai mult în relaţia de cuplu.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
Balanţele sunt veşnic nemulţumite şi caută persoana perfectă mult timp din viaţă. De fiecare dată când crede că o are, descoperă ceva ce o nemuţumeşte şi este dezamăgită. O să treacă prin cel puţin trei decepţii şi prin multe alte relaţii în care nu investeşte sentimente, ci doar încearcă.

Foto: lifestyle.bzi.ro

Distribuie articolul: