Pentru prima oară de când s-a întors la Moscova, interpreta Janna Friske a decis să răspundă apelului telefonic al unui reporter Starhit și să dezvăluie când anume planifică să facă primele sale declarații de presă. Totodată, presa rusă mai informează că de când s-a întors acasă, Janna face câte trei ore de fitness și participă la ședințe de masaj chinezesc

Janna Friske a refuzat orice interviu imediat după întoarcerea sa la Moscova. Necătând la faptul că Dmitri Șepelev este foarte sceptic în privința apelurilor telefonice, Janna i-a răspuns jurnalistei Iulia Zubkova.

„I-am sunat Jannei seara, iar ea a ridicat receptorul foarte repede. I-am recunoscut glasul imedia, chiar după primul ALO. Avea o voce liniștită și foarte odihnită. Avea dispoziție bună și o intonație plină de viață”, mărturisește reporterul.

Deocamdată, Friske intenționează să comunice direct cu presa și refuză să divulge orice detaliu legat de starea sa de sănătate, însă promite că peste o lună va fi gata să facă primele declarații publice în fața presei.

Potrivit hronika.info, după ce s-a întors la Moscova, Janna Friske a început deja să facă fitness și are antrenorul său personal. Dmitri Shepelev i-a angajat un specialist calificat, care vine în fiecare zi acasă la Janna și efectuează în comun antrenamente a câte trei ore. 

 

Pe lângă fitness, Jana a ales să-și facă și Masaj Anmo, după recomandarea medicilor din China. Potrivit sursei citate, sportul îi oferă vedetei rezultate semnificative și o ajută să se simtă mult mai bine.

Amintim că zilele trecute, Janna a fost surprinsă pe o stradă dintr-o suburbie a Moscovei.

Din imaginile video se vede clar că Janna a slăbit considerabil și că se deplasează deja fără sprijinul apropiaților. Potrivit sursei citate, boala Jannei deocamdată a cedat, iar medicii își exprimă așteptările ca această stare să dureze cât mai mult timp.

După tratamentul efectuat în SUA, Letonia și China, starea de sănătate a vedetei s-a normalizat, astfel încât acum, Janna se plimbă foarte mult, conduce automobilul și merge de una singură la cumpărături.

Jurnaliștii ruși nu exclud faptul că Janna și-ar putea relua activitatea muzicală în scurt timp, însă evită să facă presupuneri neconfirmate încă. La Moscova, Janna s-a reîntâlnit cu prietenii și a fost surprinsă din nou de către paparazzii portalului super.ru.

Distribuie articolul: