De când a adus pe lume o fetiță, viața Olgăi Fesenco a luat o cu totul altă întorsătură: acum, cea mai importantă și puternică doză de iubire se îndreaptă spre ghemotocul de fericire pe nume Daria. Karizma locuiește, vara aceasta, acasă la părinții săi, acolo unde se poate bucura de liniște și de suficient spațiu pentru creșterea copilului. Tot acolo se află și pisicul Olgăi - un alt pretendent insistent la dragostea cântăreței!

„dimineață… Ea deja doarme, eu încă dorm, dar cu ochii deschiși, iar el profiiiiiiită!!!! Dacă până acum îl chemam în brațe, de când a apărut concurenta, vine singur. Nu, pisicul nostru nu este invidios, ci dornic să primească atenția de înainte și își așteaptă rândul cuviincios”, comunică, zâmbind, Olga Fesenco.

Concurenta lui Râjâk, după cum vedeți și din fotografia publicată de Karizma, este nimeni alta decât micuța Daria – fetița de aproape 2 luni a Olgăi și a lui Valentin.

Karizma recunoaște că atât fetița, cât și pisicul, sunt copiii săi, pentru că le dăruiește ambilor suficientă  afecțiune. Dacă pe Daria o are de aproape două luni, pisicul de rasă Scottish Fold trăiește în casa artistei deja de o bună perioadă de timp.

Anterior, vedeta a postat pe internet numeroase fotografii în compania pisoiului său durduliu.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: