Mulți basarabeni au îndrăgit persoana și imaginea ei încă din perioada în care prezenta Povestea de Seară la televiziunea națională. Au urmat 7 ani de muncă intensă, în care Daniela Jenunchi a prezentat Jurnalul Sportiv și apoi co-prezentat Veranda alături de Andrei Porubin și câteva nume sonore din gastronomia autohtonă. După ce și-a încheiat activitatea la Jurnal TV, Daniela revine la identitatea sa de suflet - „Burlac” și nu va mai apărea pe micile erane, devenind parte a unei alte „familii”. Frumoasa prezentatoare devine practic imaginea unui restaurant din Capitală. Mai multe detalii despre această tranziție ne-a mărturisit chiar ea!

Știu un lucru: Planurile Celui de Sus sunt mai bune decât ale noastre și tot ce se întâmplă sunt cărările destinului. 7 ani de TV e mult și e suficient pentru a încerca altceva, nou, creativ, cu responsabilități și planuri ambițioase de împlinit.

9Sunt încântată că de azi fac parte din frumoasa familie a restaurantului Mi Piace! Recunosc: nu am fost capabilă să mă despart de geniul bucătăriei Verandei  Ion Crihan. Aici activează, în tandem cu el, și faimosul bucătar Alex Comerzan.

Acest duet nu are concurență printre bucătarii din Republica Moldova. Sunt extraordinari și asta se datorează celor 12 ani de școală și experiență în Europa: Italia – unde au învățat ce înseamnă bucătăria gourmet; Franța – unde au gătit în restaurante prestigioase pentru vedete internaționale; Germania – unde au deprins alte tehnici în bucătărie și lista poate continua.

Sunt membrul familiei MiPiace, care va răspunde de tot segmetul marketing și PR. Asta ar însemna că sunt cea care gândește evenimentele ce se vor petrece aici, promovarea localului. Vreau să avem săli pline de oaspeți fideli și dragi, vreau ca toți cei care vin aici să înțeleagă că în Moldova se gătește la fel de bine ca în afara țării.

Și da, mă gândesc să filmăm, o dată pe săptămână, cum gătim o rețetă mai deosebită și să dăm secrete din casă, pentru toate gospodinele. Asta se va întâmpla un pic mai târziu.”

Anul ăsta e anul unei noi cariere: o altă activitate alături de profesioniști; e anul când mai învăț ceva, când voi descoperi noi orizonturi, oameni frumoși, mirese fericite, absolvenți bucuroși, părinți cu pici și tot ce urmează să văd la Mi Piace!”, ne-a mărturisit Daniela Burlac.

 

Vezi și:

Exclusiv. Daniela Burlac, fotografiată în casă nouă: „Daniela Jenunchi a rămas pe ecranele Jurnal TV. Anul ăsta e anul unei noi cariere!”

dana burlacFoto: Dana Tcaciuc, arhiva personală

Distribuie articolul: