Parteneri în viață și pe scenă, Leonid Agutin și Angelika Varum, sunt unul dintre cele mai longevive și frumoase cupluri din showbiz-ul rusesc. Astăzi perechea împlinește 19 ani de relație.

Leonid Agutin și Angelika Varum sărbătoresc astăzi o dată foarte importantă. Cei doi sunt împreună deja de 19 ani, iar în acest an fac 20 de ani de activitate comună. Cu această ocazie ambii interpreți au postat pe paginile lor de Instagram, câte o poză din tinerețe, însoțită de felicitare. Fotografiile au fost făcute la sfârșitul anilor 90 pe când cei doi nici nu bănuiau ce viitor îi așteaptă.

Vezi și: Angelika Varum și Leonid Agutin se iubesc de 18 ani! Soții s-au felicitat prin cuvinte emoționante (Foto)

Leonid Agutin și Angelica Varum

„În acest an se împlinesc 20 de ani de când lucrăm împreună, iar azi 19 ani de când trăim în doi. Sunt foarte recunoscător iubitei mele soții pentru acești ani. Dacă aș putea să mă întorc cu 20 de ani în urmă aș face exact aceeași alegere. Voi avea curajul să presupun că ea crede la fel. Este un sentiment de nedescris, atât de puternic, sigur, aprins, când realizezi că ai întâlnit nu doar dragostea dar și soarta vieții tale. În general ne doresc fericire și desigur vouă la fel, dragii noștri!”, a scris Leonid Agutin pe pagina sa.

Desigur, după tradiție primul care și-a amintit de marele eveniment a fost Leonid, iar Angelica nu s-a lăsat mult așteptată cu felicitarea.

„Este bine când ai lângă tine un bărbat care ține minte toate datele importante din viața voastră. În acest an duetul nostru împlinește fix 20 de ani. Leonid Agutin, soțul meu drag, mulțumesc pentru muzică, pentru faptul că ai prelungit cariera mea muzicală tocmai pe parcursul a 20 de ani fericiți”, a scris interpreta Angelika Varum.

Angelika Varum

Leonid Agutin și Angelica Varum au jucat nunta mai târziu, în luna iulie a anului 2000, în Veneția. Împreună au o fiică, pe nume Elizaveta, care trăiește în Statele Unite ale Americii și urmează să împlinească 18 ani. De la prima căsătorie Leonid mai are două fete pe nume Xenia și Maria.

Foto: Instagram.com