Fericire mare în casa Annei Lesko, chiar de Ziua Copilului! Cântăreața și-a anunțat fanii despre ultima realizare a fiului ei. Micuțul Adam a făcut primii pași fără să fie ajutat de nimeni, iar înregistrarea video care surprinde acest moment adorabil, a fost publicată pe internet.

La un an și două luni, micuțul Adam le demonstrează tuturor că este un copil activ și sănătos. Cel puțin asta se arată și în ultimul filmuleț distribuit pe interpret de Anna Lesko. În descrierea acestuia, basarabeanca recunoaște: „De 1 iunie, Adam, ne-a facut o surpriză!!!” Surpriza a fost cu adevărat neașteptată, deși atât Anna, cât și Adrian Neniță (tatăl copilului) au muncit mult pentru realizarea sa.

Filmul a fost apreciat de aproape 10 000 de persoane, iar comentatorii au invadat-o pe Anna cu felicitări și laude pentru Adam.

De 1 iunie, Adam, ne-a facut o surpriza!!!

Posted by Anna Lesko on 1 Iunie 2015

 

Trebuie să vă spune, de asemenea, că recent, Anna i-a tăiat moțul băiețelului ei. Potrivit tradiției de peste Prut, copilul a trebuit să aleagă, de pe o tavă cu obiecte simbolice, unul sau câteva, care ar urma să-i determine cariera. Vedeta a declarat, pentru Wowbiz.ro, că fiul ei a ales patru obiecte mai puțin obișnuite: o cruce, după care a pus mâna pe microfon: „Am zis: un preot care va cânta”, spune Anna. Însă, în continuare, băiețelul a pus mâna pe bani, iar apoi pe un făcăleț de bucătărie.

Deși vrea ca băiețelul să fie artist, la fel ca părinții săi, Lesko mărturisește că este dificil să fii vedetă în vremuri ca acestea. „Meseria de artist e foarte grea, am momente când sunt foarte obosită, dar sunt foarte multe avantaje. Să-și respecte meseria, să-și respecte publicul și să dăruiască foarte mult, pentru că nu există jumătăți de măsură în această meserie”, a mai declarat vedeta originară din Republica Moldova.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: