Deja de câteva zile, familia Beckham se află peste ocean, în California. Și pentru că au plecat în 6, cu tot cu copii, părinții au decis să-și ducă odraslele și la Disneyland, acolo unde s-au distrat de minune și au pozat alături de cele mai îndrăgite personaje.

Dacă e Disneyland, atunci să fie și plimbarea cu Roller-coaster-ul. Întâi de toate, cei 5 membri ai familiei (fără Victoria) și-au luat porția imensă de adrenalină și și-au continuat călătoria prin lumea de poveste la Disney’s California Adventure.

„Împreună cu micul meu bărbat, vrem să mergem și să ne întrecem puterile la Toy Story. O zi minunată cu familia mea, la Disneyland – un loc pentru copii și maturi. Apropo, Cruz, totuși, m-a învins”, spune David, ieri.

beckham25082015-7

În timp ce au luat masa, Harper a făcut cunoștință cu câteva actrițe deghizate în prințele Disney, insistând ca tatăl lor să pozeze alături de ele.

beckham25082015-4

„Astăzi am devenit un tată și mai bun, după ce, la rugămintea lui Harper Seven, am acceptat să mă fotografiez alături de fetițele ei dragi”, spunea, ieri, David Beckham, după ce a încărcat această fotografie pe Instagram:

beckham25082015-6

În aceeași ipostază a pozat și Brooklyn, fiul mai mare al cuplului Beckham, care își va începe cariera de model tot în SUA.

vf

Chiar dacă nu mai poartă suzetă, fetița de 4 ani a cuplului Beckham a fost dusă la Disneyland cu căruțul și a atras atenția tuturor paparazzilor cu ținuta și mimicele sale. Harper a fost lăsată cu părul lung, desprins și îmbrăcată într-o rochie albă.

Foto: Instagram, East News