Zilele trecute, paparazzii au urmărit din nou felul în care David Beckham își plimbă fetița, iar ceea ce au văzut, s-a și transformat în titlu de presă. Fotografii au surprins-o pe Harper Seven cu suzeta în gură și au lansat câmp deschis pentru o grămadă de critici din acest motiv. David nu a văzut cu ochi buni această abordare, așa că a ripostat cu un mesaj dur, pe care l-a publicat pe Instagram.

„De ce oamenii simt că au dreptul de a critica un părinte despre copiii săi, fără a cunoaște toate circumstanțele? Toată lumea care are copii, știe că atunci când aceștia nu se simt bine sau au febră, ceea ce îi mângâie cel mai bine, de multe ori, este suzeta. Înainte să criticați, gândiți-vă de două ori despre ceea ce spuneți cu privire la copiii altor oameni, pentru că, de fapt, nu aveți dreptul să mă criticați în calitate de părinte”, a comunicat, indignat, ex-fotbalistul.

David a ținut să publice și captura web a unui titlu de tabloid, care prezenta și dovezile foto ale faptului că Harper Seven încă mai are în posesie o suzetă chiar și la vârsta de 4 ani.

cats

Fotografiile au făcut furori în spațiul virtual și cum e mai ușor să opineze, decât să tacă, internauții au acuzat părinții că fata ar avea probleme de vorbire sau legate de dantură. În opinia lor, „suzeta este un accesoriu admisibil în societate până la o anumită vârstă și doar nou-născuților”. Deși soții Beckham nu a solicitat opinia nimănui cu privire la cum să-și educe copilul mai mic, s-au pricopsit cu o serie de „recomandări” care au trezit supărări firești.

Și mai supărătoare au fost acuzațiile ce se refereau la faptul că părinții „îi închid gura fetei” și că Harper este un copil alintat, iar asta ar fi fost încă o dovadă a faptului. O fi Harper un copil alintat, dar este mezina familiei și, probabil, cel mai așteptat dintre copii. Soții Beckham au așteptat mult timp nașterea unei fetițe, iar acum fac orice, pentru ca fata să se simtă confortabil.

EXC: DAVID BECKHAM TAKES BROOKLYN AND HARPER TO LUNCH IN HOLLYWOOD

Foto: Instagram, telegraph.co.ukdailymail.co.uk

Distribuie articolul: