Deși s-a retras din lumea fotbalului, numele lui David Beckham a rămas adânc înrădăcinat în fotbalul englez. S-a dedicat, în schimb, familiei. Este un tată grijuliu și iubitor și e topit de prezența fiicei sale mai mici, Harper. Cu un asemena tată, fetița nu e străină de balon și poartă!

Ultima fotografie publicată pe Instagram de către celebrul fotbalist este plină de drăgălășenie. În poză, apare Harper Seven – fetița de 4 ani și mezina familiei Beckham, care petrece foarte mult timp în compania tatălui său.

Harper Seven a luat lecții de la frații ei (oh, și de la tatăl ei)”, glumește David, în descrierea acestei fotografii, realizate chiar ieri.

Deși era îmbrăcată în fustă, Harper s-a descurcat de minune cu balonul, pentru că a fost încălțată într-o pereche de ghete roz, pentru fotbal. Fetița afișa și o cosiță împletită și lăsată pe spate, care să nu-i încurce în timpul alergatului prin grădină.

foto: facebook

Anterior, Victoria Beckham glumea, în interviuri, că fiica sa „iubește” fotbalul. În dimineața zilei de ieri, David a demonstrat viceversa! Fotografia a fost realizată în curtea casei din Londra, a familiei Beckham.

Amintim că jucătorul de câmp a îmbrăcat de cele mai multe ori tricoul naționalei engleze (doar portarul Peter Shilton îl întrece), a terminat pe locul doi cursa pentru trofeul Balonul de Aur în 1999, este singurul englez care a înscris la trei Cupe Mondiale diferite și cel de-al nouălea jucător din istoria Cupei Mondiale care a înscris de două ori din lovituri libere directe. A fost căpitanul naționalei Angliei din 15 noiembrie 2000 până în 2 iulie 2006.

Cariera lui Beckham a început când a semnat un contract de jucător profesionist de fotbal cu Manchester United FC, prima lui apariție în prima echipă a clubului având loc în 1992, când avea 17 ani.

foto: talksport.com

foto: talksport.com

Distribuie articolul: