Nu există, pentru un tată, pe lume fată mai scumpă decât propria fiică. Demonstrează acest lucru de fiecare dată și David Beckham. Zilele trecute, prințesa acestuia a împlinit 4 ani. Ocazia l-a înduioșat nespus pe fostul fotbalist.

Încă de la naștere Harper Seven a impresionat publicul cu fotografiile sale drăgălașe. Cu cât mai mult creștea, cu atât mai mult atrăgea spre sine obiectivele camerelor de fotografiat. Micuța apărea în public nu doar în compania mamei sale, ci foarte des și în brațele tatălui. David Beckham este foarte atașat de mezina familiei, de aceea a ținut să publice și câteva mesaje și fotografii de la ziua de naștere a copilei.

„Aceasta e probabil cea mai dragă fotografie cu Harper, din toate timpurile. Au trecut 4 ani frumoși cu cea mai minunată fetiță. La mulți ani, fetiță mare”, a scris David Beckham, pe contul său de Instagram, distribuind și fotografia preferată din arhiva familiei.

cd

De ziua de naștere a fetei, în familia Beckham a fost organizată o devărată sărbătoare cu jucării, păpuși, dulciuri și multă distracție.

11380229_404249939780111_487011655_n

Harper este fata tatei. Aceasta nu doar că își permite să-i prindă tatălui său cosițe, ci mai și joacă fotbal în curte, inspirată de tatăl său.

page

La vârsta de doar 4 ani, Harper Seven are o garderobă plină cu articole valoroase, semnate de branduri ca Gucci, Stella McCartney sau Chloe. Potrivit mamei sale, fetița alege singură ce haină să-și se pună.

harper-seven-beckham-

Foto: Instagram, fusionlife.inheart.co.ukcelebritybabyscoop.com

Distribuie articolul: