Interpreta Dara, în colaborare cu misteriosul Carlas Dreams, au creat o nouă piesă, în susținerea campaniei globale împotriva SIDA care se sărbătoreşte anual de 1 decembrie. Titlul piesei este „Жить Выбираем” (Alegem să trăim). Videoclipul urmează să fie lansat în această seară (29 noiembrie), în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor “Panglica Roșie 2012”. Mesajul cântecului este unul sensibil, despre dragoste și indiferență, luptă și trădare.

Unimedia precizează că evenimentul va include și premierea persoanelor care s-au remarcat pe parcursul anului 2012 în lupta împotriva HIV/SIDA, un recital al celor doi artiști, lansarea expoziției foto „Dacă aș fi HIV pozitiv…” și colectare de fonduri.

„Panglica roșie” este simbol global al mișcării împotriva HIV/SIDA, este un premiu care onorează implicarea comunității în reducerea răspândirii și impactului acestei maladii. DARA este ambasadoarea „Panglicii roșii” în RM, iar piesa „Жить Выбираем” va fi lansată și la Moscova, specifică Unimedia.md.

Vezi aici videoclipul

Distribuie articolul: