Dara este interpreta care, din momentul în care s-a lansat, a muncit mereu pentru a îndreptăți așteptările publicului și ale celor care și-au pus speranțe mari în vocea și talentul tinerei artiste. Ieri, artista a lansat o nouă piesă și a anunțat că pleacă în turneu în…”cosmos”. Nu e vorba despre o deplasare în afara ariei de gravitație a Pământului, ci de o piesă nouă, care are titlul „Cosmos”. Piesa este un produs StudioZ, iar textul este semnat de Alla Donțu, producătoarea interpretei. Lansarea nu este una întâmplătoare, casa de producție amintindu-și că luna aprilie e plină de amintiri despre comos, cosmonauţi și că în aprilie, e tot mai multă primăvară.

„Piesa este dedicată tuturor celor care găsesc adevăr în afirmația: Când ești îndrăgostit, vezi planeta ca din COSMOS. Și e atât de mică, și e atât de albastră și transparentă, ca o lacrimă izvorâtă din sinceritate” a declarat Dara.

 

Întrebată despre un potențial videoclip, Alla Donțu, producătorul Darei, ne-a spus: “Despre video, e cam devreme să vorbim, decid doar ascultătorii, cea mai importantă este recomandarea celor cărora le place. “COSMOS”, până una alta, e doar un cântecel de pe primul album DARA.”

Proiectul Dara s-a lansat acum mai bine de un an, în cadrul preselecțiilor pentru concursul Eurovision. Prima piesă a interpretei a fost “Open your eyes” și a avut un videoclip cu tentă socială.

Mai citește despre Dara:
Dara: „Eu cred că dragostea poate fi cântată în orice limbă”
Dara și Carla’s Dreams – Vliublenî
În susținerea bolnavilor de SIDA
Eveniment Dara
Dara – Despre Asta
Dara – Sunt Acasă
Foto:Facebook.com 

Distribuie articolul: