Single-ul “Влюблены” cântat în duet de Dara şi Carla’s Dreams, se va face auzit de joi, 10 mai pe toate reţele de socializare şi la posturile de radio. Carla’s Dreams este unicul proiect muzical autohton anonim, care a reuşit să strângă peste jumătate de milion de vizualizări pe canalul lor oficial în mai puţin de 3 luni. Prin muzica lor ei sensibilizează publicul vis-a-vis de un şir de probleme sociale. Iar materialul muzical semnat de ei este în trei limbi: română, rusă, engleză încercând să abordeze mai multe stiluri muzicale.

Single-ul cântat de, Dara şi Carla’s Dreams, caută răspuns la afirmația “любовь это слово……а для тебя?„, prin acest cântec interpreții au permis să se lase citit sufletul, dragostea, teama şi visul.

Teaserul este produs de YouBeSC film, fiind deja lansat pe canalul oficial de pe youtube, DARA feat. Carla’s Dreams – Влюблены [official teaser]. Iar artiștii promit că în cîteva zile va apărea şi videoclipul acestui single. De asemenea producătorul muzical al Darei, Alla Donţu, promite că la sfîrşitul lunii mai, va avea loc și primul concert LIVE al artiştilor.

Distribuie articolul: