Dara, cea mai tânără finalistă a Eurovisionului de anul acesta, şi-a prezentat sâmbătă seara într-un restaurant din capitală primul videoclip din carieră, la piesa „Open your eyes” – dar şi un parfum ce îi poartă numele. Deşi are doar 18 ani, Dara, pe numele ei adevărat Nicoleta Darabana, a hotărât să îşi ia destinul în mâini şi s-a aruncat anul acesta în lupta pentru Eurovision. Piesa cu care tânără artistă vrea sa ne reprezinte la Baku se numeşte „Open your eyes”, iar de curând a filmat şi un videoclip pentru acest cântec. 

Petrecerea de sâmbătă seara a început cu un recital live susţinut de Dara, care a cuprins cover-uri ale unor melodii celebre, dar şi o prezentare neobişnuită a echipei care a lucrat la realizarea videoclipul. Fiecare persoană implicată în acest proces a avut parte de o descriere amuzantă în versuri puse pe acorduri din cântece consacrate. 

Dara spune că videoclipul, care prezintă o frumoasă poveste de dragoste dintre o fată şi un băiat orb, a fost o premieră şi pentru  ea însăși, aceasta văzând pentru prima dată varianta finală până la prezentarea oficială. Însă surprizele nu s-au oprit aici pentru Dara. Producătorul ei, Alla Donţu, a hotărât să lanseze un parfum care să o reprezinte şi care să îi poarte numele.

Vedeţi şi voi mai jos rezultatul muncii acestei echipe entuziaste şi spuneţi-ne ce credeți despre șansele Darei la Eurovisionul din acest an. 


Distribuie articolul: