Multă lume a tot întrebat-o de ce nu a filmat până acum un videoclip la această piesă. Dara adună cele mai frumoase clipe ale unei nopți înzăpezite din orașul ei, de lângă casa ei, și le aduce admiratorilor într-o nouă producție video, caldă și curată, ca noaptea și ca zăpada. Ce emoții au încercat-o, filmând în orașul copilăriei sale și cui a dedicat această piesă, ne-a spus chiar ea.

Piesa „Sunt acasă” a fost lansată acum doi ani, dar ramâne actuală și tare dragă interpretei, „pentru că este o dedicație de dragoste pentru cineva, care e la mii de km distanță”, declară Dara. 

dara

„E adevarat că multa lume ne tot întreba de ce nu am filmat un videoclip până acum… Dorința de a expedia, virtual măcar, cuiva care urma să ghicească o parte din amintirea nopților magice din orașul înzăpezit al copilăriei și adolescenței mele – orașul de lângă casa mea…, s-a materializat! Acest cântec este o dedicație pentru toți cei care au lăsat iubirea să coexiste tăcut pe undeva -€“ fie departe de casă, fie acasă, în plină singuratatea. Chiar dacă înțelegem realitățile și imposibilitatile, ne visam alături de cei dragi, măcar de sărbători, când ne-am dori să putem afirm: „Sunt acasă,€“ Te iubesc! (deși subtextul emoției e „Sunt acasă – Te aștept!””, ne-a mai povestit interpreta. 

Dara

Întrebată dacă a așteptat zăpada pentru acest moment al producției, Dara ne-a confirmat, asigurându-ne că anume acesta este mesajul pe care și-a dorit să-l transmită. „Prima zăpada e că și prima dragoste – atît de pură, poate rece, dar care încălzește prin „simplul efect al căderii din cer”. Primii fulgi, că și prima dragoste, devin mult prea repede o amintire atât de necesară, devin niște urme de pe albul imaculat și rămân un simbol al unei iubiri imposibile parcă, din diverse motive. Atât de trist, dar adevărat!”, mai spune artista zâmbind. 

Pe 29 decembrie, pe la 9 seara, când a început să ningă pentru prima dată în această iarnă, Dara și-a luat echipa și, peste trei ore, toată lumea era la filmări! „Ne-a mobilizat ideea de a transmite printre rânduri mesaje nerostite, trăiri invizibile, pentru că cei ce știu și trăiesc dorul de casă, dorul de cineva, au toate codurile necesare pentru a descifra cuvintele nerostite și dorurile secrete din această melodie”, mai adaugă Dara pentru Revista noastră.

„Sunt recunoscătoare echipei mele care a susținut nebunia mea și de astă dată vreau să-i mulțumesc regizorului și operatorului Roman Gașcan dar și lui Eugen Dudeceac, cărora le sunt foarte recunoscătoare pentru faptul că nu au cedat în fața frigului și a provocării”, a declarat interpreta despre cei care au lucrat la clipul piesei „Sunt Acasă”.

Distribuie articolul: