Schimbare de imagine a Darei a trezit nu doar admirație în rândul fanilor artistei. Tânăra interpretă a fost ținta unor falsuri promovate pe internet, care abordau „produse-miracol” cu ajutorul cărora ar fi slăbit. Artista condamnă aceste tentative cu identitate necunoscută, care vor să profite de imaginea ei și oferă un comentariu oficial cu privire la felul în care arată acum. Ce spune artista, vedeți mai jos.

16584826_576389969225936_5493359838412931072_n„Istoria se repetă!!! Nu știu cum să opresc fluxul de postări/articole inventate. Las aici postarea mea din 8 noiembrie 2016:

Oameni dragi, în ultimele săptămîni am fost copleșită cu mesaje care conțineau întrebări despre câteva produse de slăbit care le-aș fi promovat într-un articol/interviu. Ca răspuns la multiplele solicitări și la o epuizare energetică la care am ajuns datorită acestor speculații, vă răspund aici, public, pe pagina mea, pentru a îndepărta cât mai curând posibil acest val de neadevăr.

Eu nu am oferit niciodată un asemenea interviu și nu am folosit niciodată produsele menționate în aceste articole, deci este pură escrocherie și neadevăr, imaginea mea este folosită fără acordul meu! Nu promovez produsele menționate și, vă rog, să nu vă bazați alegerea pe o recomandare falsă, informați-vă din mai multe surse și consultați un profesionist înainte de a cumpăra orice produse reclamate într-un asemenea mod!

Mi-aș dori extrem de mult eu însămi să dau de firul acestei povești/scamatorii, dar se pare că sunt niște aplicații și site-uri de o altă origine care au o funcționalitate bizară și nu pot fi raportate sau blocate direct. Apelez la cunoștițele și suportul vostru, dacă știe cineva cum aș putea face o sesizare care ar stopa această utilizare abuzivă si ilegală a imaginei mele, v-aș fi extrem de recunoscătoare.

Și pe final: Dragele mele, nu există miracole care te fac suplă și sanătoasă peste noapte, secretul meu este alimentația echilibrată și activitatea fizică. Eu alerg și dansez, iar toate aste combinate îmi aduc o doză maximă de energie si plăcere. Nu am un antrenor personal, dansatorii de la Black & White Dance Center sunt cei care m-au determinat să adopt un stil de viață sănatos. Îi recomand cu mare drag în cazul în care veți prefera, la fel ca și mine o activitate sportivă ca dansul, care e și plăcut și benefic corpului și minții.

V-aș fi recunoscătoare dacă ați face SHARE la această postare pentru că e important ca toți cei care inteționează să cumpere un produs pe bază de recomandări false, să știe adevărul, pentru a putea lua o decizie cât mai corectă. Vă mulțumesc!”, subliniază Dara, în mesajul e virtual.

Amintim că recent, vedeta a devenit model pentru un brand de haine autohton, după care a explicat că „nu a dispărut” din spațiul public.

O nouă imagine! Interpreta Dara – model pentru un brand de haine autohton

Unde a dispărut DARA? „Nimic nu se va întâmpla atâta timp cât eu nu o să fiu trup și suflet acolo”

Foto: Viktoria Vi-prada, Instagram

Distribuie articolul: