Dansul coregrafilor din imaginile video de mai jos pur și simplu te impun să apeși butonul de redare iar și iar. Au conceput proiectul coregrafic, au coborât în platforma unei stații pustii de metrou și s-au dedicat dansului, pe fundalul unei melodii cunoscute. Înregistrarea video a scenei a devenit virală. În doar 13 zile, aceasta a acumulat pete 20 milioane de vizualizări pe Facebook!

Ce doi coregrafi care au elaborat conceptul artistic și care s-au implicat în dansul propriu-zis sunt americanii Phillip Chbeeb și Renee Kester.

chbeeb_kester

„Toată lumea vă va spune că este greu să treci peste o durere și chiar este așa, din moment ce am fost copii și am îmbrățișat doar cele mai bune experiențe, neluând în considerare ce e mai rău. Dar ce se întâmplă când cele mai frumoase amintiri din trecutul nostru ajung să ne facă mari daune pentru viitor? Cum ne putem elibera? Cum putem merge mai departe? Trecutul este confortabil și familiar. Trecutul este închisoarea din care trebuie să luptăm, ca să scăpăm”, spun cei doi dansatori, în descrierea dansului lor.

chbeeb_kester2

„Sună ireal, dar sunt 20 de milioane de vizualizări adunate pentru coregrafia uimitoare, setată pe fundalul piesei SLIP”, spune Elliot Moss – instrumentistul de 21 de ani, piesa căruia („SLIP”) a servit în calitate de coloană sonoră pentru dans.

SUBLIME: La danse est une poésie ! Pour tous les amoureux <3 @PhillipChbeeb & Renee Kester | Elliot MossSur Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=qk00gbDwGqM

Posted by Je ne peux pas vivre sans musique on 13 Iunie 2015

Distribuie articolul: