O săptămână a mai rămas până la finala celui mai important concurs internațional de frumusețe: Miss World 2016. Daniela Marin, reprezentanta țării noastre, se bucură de tot mai mult sprijin din partea basarabenilor!

Frumoasa moldoveancă e susținută mai ales de către băieții și fetele de la Black & White Ballet, condus de coregraful Iulian Țurcanu. Anume alături de ei tânăra de 17 ani a învățat numărul de dans pentru proba de artistică de la Miss World.

Un alt mesaj de susținere l-a primit din partea colectivului de copii de la Clubul Creativ, din Leova, locul de baștină al Danielei Marin. Copiii i-au transmis un mesaj video peste ocean.

„După 9 ani petrecuți în acest colectiv, acum mi se rupe inima de dor! Nu vă pot reda în cuvinte cât de mult țin la acest colectiv! Doamna Aliona, profesoara mea de dans, este acea persoana care a sădit în mine tot ce a avut mai bun ca într-un final să culeagă roadele. Vă mulțumesc din suflet pentru tot, sunteți o persoană minunată, care a crescut și educat generații de copii. Vă sunt recunoscătoare pentru tot Clubul Creativ! Picilor, care au crescut și ei deja, le mulțumesc frumos pentru susținere. Vă doresc succese mari! Credeți în visurile voastre, mergeți spre orizontul succesului indiferent de orice, pentru că doar așa visurile voastre pot prinde culoare. Eu de mică scriam pe tot pe vedem „MISS”, ca la 16 ani acest vis să devină realitate și să mă aflu acum peste ocean, să reprezint cu demnitate țara mea iubită, Moldova!”, menți0nează Daniela, în mesajul de răspuns.

ki

Între timp, Daniela Marin continuă să fie prima în topul popularității din sondajul online Miss World 2016: Vote for ‘TGPC’s Miss Popularity’, care va dura până pe 17 decembrie, în ajunul finalei. O puteți vota zilnic.
gjm
Foto: captură video, Instagram

Distribuie articolul: