Femeile și motoarele – oare ce combinație mai radicală și mai deosebită putea fi ilustrată într-o frumoasă ședință foto?! V-o prezentăm de Daniela Donici, Social Media Manager în cadrul Agenție de marketing online AdCenter și PR Managerul Trupei Veriga. Sociabilitatea este cuvântul cheie în jurul căreia să rotește toată viața sa, iar printr-o coincidență fumoasă, este și una dintre principalele caracteristici ale penumelui său – Daniela.

Cred că în altă viață am fost pisică. Pisica care te așteaptă acasă toată ziua, dar când vii stă într-o parte de parcă nu te-a așteptat. Și vine lângă tine când cel mai puțin te aștepți.

Daniela Donici

Pentru mine Dumnezeu e energia din oameni. Nu cred în biserici. Dar cred în energii cosmice. Energii bune. Mi-e apropiată viziunea din „Adam și Eva” de Rebreanu.

Prietenii mei sunt spații de ascultare, învățare și dragoste. Eu cred în prietenie. Și sunt convinsă că o prietenie cu Daniela Donici are la bază acceptarea. Altfel nu pot. Altfel încep să judec, dar n-am voie. 

Cel mai mult mi-am dorit să înțeleg ce caut pe planeta asta.

Daniela Donici

Când eram copil credeam că sus, în cer este un robinet din care curge ploaia. Acolo unde nu mi se ofereau explicații relevante și într-un fir logic, completam eu și îmi formam firul meu logic. Ca și toți copiii cred.

daniela Donici

O carte citită este un furt. Fur trăiri, le trăiesc, învăț din ele. Fur gânduri, glume, dar niciodată toasturi sau citate pe care să le zic cu menționarea autorului. E ca la furat harbuji, îi iai pe cei pe care îi poți duce. Iar dacă iai unul mai greu, poate să te doară spatele.

Daniela Donici

Profesia mea înseamnă o provocare zilnică – să stau 8 ore în același loc. Plăcut și eficient, preferabil. Mi-ar plăcea să pot spune mai târziu că am schimbat ceva spre bine în lume datorită jobului meu, pentru că eu îmi doresc doar să ajut omenirii.

Daniela Donici

În dragoste prefer spațiul acela dintre palmele lipite în care nici aerul nu mai încape. Pentru că la asta duce pasiunea și nebunia care vine din întâmplarea a doi oameni. Minune, asta e dragostea.

Daniela Donici

Pentru mine muzica e gânduri care nu pot fi definite în cuvinte și un fundal perfect pentru lecturi, lucru și visat cu ochii deschiși. Muzica mă împlinește, completează, mișcă, înmărmurește. Când găsesc un cântec nou, simt ceva nou și pot să-l ascult o zi întreagă de 100 ori sau o săptămână. Îl trăiesc până la limită.

Daniela Donici

Părinții mi-au educat îndrăzneala să fiu liberă. Iar cu asta m-au învățat că libertatea e responsabilitate. Foarte staniu, dar am definit asta în cuvintele mele abia recent.

Daniela Donici

Foto: Ellene Mocrii

Machiaj și coafură: Genial Style beauty salon

Distribuie articolul: