Pentru că știe să aprecieze frumosul și are gusturi bune, economista Daniela Dermenji prin intermediul Ladylikewoman.com ne-a lăudat pe bună dreptate. A spus fanilor săi despre „rochia” noastră nouă și și-a îndemnat cititoarele să urmărească câteva articole „super bune” din revista noastră - PentruEA.md.

Iată ce a scris Daniela pe blogul ladylikewoman.com despre noua noastră „rochie”:

„PentruEA.md și-a schimbat „ținuta” și pare să comunice mai frumos cu femeile. Imagini viu colorate, categorii bine definite, comoditate în citire, articole scurte, utile, relaxante și chiar funny – cam așa arată PentruEA.md în noul său design.

De la fashion și frumusețe, dietă și sport până la familie și maternitate, relații și timp liber, despre toate acestea poți să afli citind Pentruea.md. Altfel spus, Pentruea.md este designed pentru toate femeile, indiferent de vârstă, preocupări, priorități, probleme și pasiuni.

Am ales 5 subiecte cele mai actuale de pe site-ul PentruEA.md care merită să le citiți. Lectură plăcută!

1. Ce coloranți naturali te pot scuti de vopselele sintetice pentru ouăle de Paști

2. Idealuri de frumusețe care fac înconjurul lumii prin stranietatea lor

3. Ce flori vor predomina în buchetele mireselor din 2015

4. Este posibil! Cum să-ți deprinzi organismul cu mai multă apă

5. Cinci gânduri despre dragoste și femeie de la Bob Marley

De asemenea, țin să vă anunț că site-ul PentruEA.md și blogul Ladylike sunt parteneri și vor colabora împreună întru realizarea de proiecte frumoase pentru femeile din Moldova.”

Distribuie articolul: