Pentru modestia ei nu există grad de comparație. Daniela David este reporterul PentruEA.md care știe întotdeauna despre ce nu s-a mai scris și cum să arate emoția unui material la care a lucrat cu multă dăruire. Dintre toate caracteristicile prenumelui său, Loialitatea este cea mai potrivită firii sale, asta pentru că Daniela „se lasă greu cucerită”, dar este devotată valorilor sale.

Cred că în altă viață am fost grădinar și am crescut flori norocoase, pentru buchetul mireselor. Să faci fericit pe cineva este esențial pentru fericirea ta!

 Daniela David

Pentru mine, Dumnezeu dă sens vieții și semnelor noastre de întrebare. Răspunde exact atunci când ne-am învățat lecția! Îmi place la nebunie când mâinile mele fac ceea ce spune El.

Prietenii mei sunt foarte puțini, dar i-am căutat o viață. Acum îmi dau seama că la majoritatea dintre ei prenumele încep cu inițiala „D”.

 daniela david

Cel mai mult mi-am dorit să zbor, iar dorința a fost atât de mare, încât am reușit să văd lumea de sus, la picioarele mele. Asemenea emoții cred că or fi având miresele, în ziua nunții. Uneori, simt că m-am născut sub semnul zodiacal al zborului.

 Daniela David

Când eram copil, buneii îmi făceau scrâncioburi de lemn, din care cădeam și pe care mă cățăram din nou, cu genunchii zdreliți și plini de praf. Am avut cei mai mândri bunei din lume.

O carte citită este înțeleasă atunci când o trăiești în scenariul vieții tale. Acum, sunt Alchimistul lui Coelho. Fiecare carte „te ajunge” într-o zi: asta îmi spunea mentorul meu.

 Daniela David

Profesia mea înseamnă să-i ajut pe oameni să spună totul despre ce au mai bun în ei și să-i fac fericiți prin asta. Jurnalismul și Științele Comunicării au fost prima alegere pe care am făcut-o în mod independent. Despre această decizie vorbesc mereu cu mândrie!

 Daniela David

În dragoste, prefer Tăcerea. Dacă doi îndrăgostiți știu să tacă în doi, atunci știu și să iubească profund!

Pentru mine, muzica este mereu o pastilă a timpului: o înghiți, iar ea îți poate scoate lacrimile din ochi. Asculți o piesă și te întorci în trecut ori de câte ori îți dorești. Unele melodii te prind cu pleoapele tremurând când nici măcar nu te aștepți!

 Daniela David

Părinții mi-au educat bunul simț, demnitatea și telepatia. Comunicăm deseori la distanță, prin aceleași griji, emoții și gânduri. Aș putea scrie la nesfârșit despre investiția pe care o fac în mine. Sunt un tot întreg care luptă mereu pentru fericirea mea!

Foto: Ellene Mocrii

Vestimentație: Salon Cosânzeana

Coafură și Machiaj: Genial Style beauty salon

Distribuie articolul: