Încă de mică avea pasiunea pentru modă. Ea defila în rochiile mamei și bunicii. Daniela Culev a participat la defilări și expoziţii, atât în ţară, cât și în străinătate. A ajuns pe paginile mai multor reviste din lume, cum ar fi: Vogue Russia, Ucraina, Elle France, Harpers Baazar Germany. Când împlinise 21 de ani şi-a lansat propriul blog, iar astăzi, Daniela este cea mai populară bloggeriță din Moldova.

facebook.com

,,The Flavour Style” – Savoarea stilului

 Pagina “Savoarea stilului” este un mijloc de reflectare a realității în limbajul modei. Și-a dorit ceva care să-i ofere posibilitatea de a se exprima, în același timp lăsând pe alții să-i împărtășească afecțiunea pentru design vestimentar. Astfel, se simte mai aproape și de marii creatori de modă din lumea întreagă, dar și de novicii de la noi din țară.

facebook.com

Eleganța esteticului

 Gingașă, cochetă și stilată, Daniela a dar frâu liber talentului și imaginației. Pentru ea, viața prinde culoare prin creație şi desen, fără de care s-ar simți mai săracă. Face lucruri frumoase și cu un gust rafinat. Deține un atelier de cusut haine în capitală. Creează propriile ținute, dar și la comandă. Spune că îi place mult să-și posteze creațiile pe blog. „Dacă ajungi să ai multe vizualizări și audiență, mărcile mari încep să apeleze, pentru colaborare sau promovare”, adaugă Daniela.

facebook.com

Mereu în vogă

Daniela participă la diverse expoziții care sunt organizate pentru Săptămâna Modei din diferite țări, inclusiv Franța, Italia, SUA. La astfel de evenimente, designerii din toată lumea vin să-și prezinte colecțiile noi. Bloggeri, ca Daniela, sunt acolo pentru a afla cât mai multe lucruri secrete, pentru că lumea modei este și ea una secretă. Urmează să meargă curând în Spania şi Portugalia.

facebook. com

 

În pas cu moda, și iubirea

Croitorul fericirii tinerei este Eugen Ceban, cu care este împreună de peste patru ani. Pentru a-i face plăcere iubitei sale, acesta o însoțește peste tot. “Nu mă plictisesc nicicând, avându-l alături pe Eugen. El este acel bărbat, pe umărul căruia mă pot rezema. “Este atât de dulce, grijuliu și romantic; este bărbatul ideal. Cel mai agreabil moment este când luăm micul dejun împreună; cu “Bună dimineața!”, Eugen îmi dăruiește flori. E atât de plăcut!”.Simţim şi ne trăim viaţa , aşa cum este ea: frumoasă , liberă şi plină de fericire.Şi datorită relației noastre armonioase, moda și iubirea sunt într-un pas”, spune Daniela zâmbind.

facebook.com

 

Trei în una: Modă, Relații Publice și Psihologie

Vara trecută Daniela a luat licența în Relații Publice la Universitatea Liberă Internațională din Chișinău, dar continuă să facă și un masterat în psihologie. “Relațiile Publice au legătură cu ceea ce fac acum, dar mi-aș dori să exersez ce am învățat. Astăzi, sunt în domeniul modei, dar poate mai târziu voi face și psihologie. Orice profesie poate fi interesantă; important e să-ți placă ce faci”, menționează tânăra.Daniela îndeamnă toate femeile să fie cât mai creative; să nu le fie teamă să-și exprime emoțiile: “Fiecare dintre noi poate să se dezvolte și să facă schimbări în viață. Trebuie doar să fii ambițioasă, pozitivă și motivată.”

facebook.com

 

Maria Jomir-Flores

Elveţia, noiembrie 2013

Distribuie articolul: