Carla’s Dreams a lansat videoclipul unei noi piese – „Farewell” sau „Прощай” („Adio”). Actrița Daniela Burlaca joacă în clip rolul iubitei căreia eroul principal îi spune Adio. Vezi ce declară protagonista despre colaborarea cu Carla’s Dreams.

“Felicitări și mulțumim Carla’s Dreams, pentru această provocare, pentru această voce IREZISTIBILĂ, pentru această plăcere de a ne fi simțit și noi o parte din acest MISTER ucigătoooor! BRAVO Roman Burlaca pentru că știe să gândească! Ești un artist, care are suflet, curaj, forță, tupeu, voință, nebunie și muuuuultă Verticalitate! Bravo, astfel de lucruri trebuie realizate profesionist!”, a scris actrița pe contul său de Facebook. PentruEA precizează că Roman Burlaca, regizorul videoclipului este și fratele actriței Daniela Burlaca.

 

“Mă mândresc cu Fratele meu! Am ce învăța de la el!, a mai declarat Daniela. Bravo, Corneliu Bucătaru – ambițios băiat și foarte talentat! Bravo, Cristyan Perepeliuc – o lucrare demnă de un actor bun! Bravo întregii echipe! Uhh faaaaaaain!”, notează actrița fericită.

Potrivit canalului oficial de Youtube, piesa face parte dintr-un set de cântece planificat de proiectul Carla’s Dreams, aceasta fiind prima istorie (история первая). La doar o zi de la lansare, piesa are deja peste 11 mii de vizualizări.

Citește și: Daniela Burlaca – interviu despre teatru, dragoste și familie

Distribuie articolul: