Televiziunea Publică s-a schimbat la față! Instituția beneficiază de un studio nou, în care sunt filmate cele mai populare producții ale Companiei. „Bună Dimineața”, emisiunea care trezește întreaga țară, are acum o imagine nouă, dar și fețe noi. Actrița Daniela Burlaca ne va trezi de acum încolo de la M1, alături de un coleg de platou.

Burlaca TV

Daniela Burlaca prezintă, de câteva zile, matinalul la Televiziunea Publică alături de Sandu Scobioală, coprezentatorul care era și în sezonul precendent. Actrița strălucește în noul rol, mai cu seamă că are la activ facultatea de actorie, experiența teatrală, dar și în caliatte de profesor de dicție.

M1

Burlaca

m1„Venim nu doar cu un decor nou, dar și cu rubrici noi, abordări inedite,. oameni interesanți ai acestei țări, despre care lumea trebuie să afle. Vom fi mai interactivi și mai dinamici prin specialiștii aduși în studio, dar și prin intervenții live din teren. Noutatea „Bunei Dimineți” este că deja avem emisie și în week-end, iar atunci vă bucurăm cu un nou nume – Cătălin Ungureanu, absolvent de jurnalism la Iași”, ne-a declarat Gutiera Prodan, director programe matinale la Moldova 1

Burlaca

burlaca la TV

Foto: Facebook.com/Gutiera-Prodan