Daniela Burlac va păși foarte curând spre altar. Cel care i-a cucerit inima este un bărbat adevărat, așa cum îl descrie chiar ea. Victor și Daniela au plecat în Maldive unde frumoasa blondă urma să își sărbătorească ziua de naștere.

Ziua de naștere este deja un motiv extraordinar de bucurie pentru Daniela, dar iată că el a reușit să dubleze acestă bucurie cu o singură întrebare și un inel.

„Pentru mine cea mai frumoasă zi din an, cea mai iubită sărbătoare din toate e ziua când am venit pe lume, 20 decembrie și asta se datorează părinților mei, care în toți cei 21 de ani cât am locuit cu ei îmi organizau super petreceri. De ziua mea nimic rău nu se poate întâmpla, de ziua mea totul e poveste. Această idee atât de adânc a pătruns în conștientul meu că tot universul făcea ca zilele de 20 decembrie să fie frumoase.”

O aniversare cu totul deosebită! 

„Chiar dacă au fost ani mai triști, în această zi eu las stările urâte și mă simt fericită. Iată că la a 31-a aniversare universul mi-a dat mult mai mult decât am gândit și am cerut în gândurile mele. Fiind pe insulele Maldive, raiul pe pământ, cel mai romantic loc din lume, am fost invitată de el să luăm dejunul pe malul oceanului. Era ceva aparte în dimineața aia, inima bătea mai tare decât de obicei, ziceam că urmează să fie cea mai frumoasă zi din viața mea și așa și a fost.”

Nicio bănuială, dar o mulțime de emoții!

„La dejun nu puteam mânca mai nimic, deși bucătarul șef a pregătit totul, stăteam cu florile pe brațe, cu ochii spre ocean și sorbeam din cupa de șampanie. O senzație de milioane. Amețisem, iar el m-a rugat să mai mănânc de nu îmi va da darul la cină. Am mâncat, am băut cafeluța și am zis sunt gata să primesc cadoul.”

Cererea

„Am mers pe plajă, a zis să facem un selfie, după a urmat frumosul gest care doar bărbații adevărați îl fac pentru femei. Și întrebarea.

Cu siguranță am zis „DA”, dar următoarele 5 minute de după răspuns sunt foarte slab redate în memoria mea. Lacrimi, bătăi intense de inimă și de urgență o cupă de șampanie. L-am rugat în ziua ceea să mă întrebe peste fiecare oră dacă vreau să îi fiu soție, să nu se răzgândească și să vadă că mereu îi voi răspunde „DA”. Ziua a fost lungă, iar spre seară emoțiile m-au copleșit și nu am rezistat și la ultima surpriză a serii.”

Sursa foto: arhiva personală

Vezi și: Daniela Burlac pleacă de la Jurnal TV! „Nu eu am fost inițiatorul acestei despărțiri”

Distribuie articolul: