După o lungă perioadă de timp în care a fost prezentatoarea știrilor sportive de la Jurnal TV, Daniela Burlac a anunțat astăzi dimineață pe pagina sa de facebook că pleacă de la postul de televiziune.

Prezentatoarea a mai mărturisit că nu ea este cea care și-a dorit încheierea colaborării cu Jurnalul. A fost o decizie influențată de optimizarea  grilei de program pe care postul de televiziune a fost nevoit să 0 facă. Iată mesajul scris de Daniela:

„Mereu am susținut că ador zilele de luni. De obicei de la o luni se anunță schimbările. Pentru a nu lăsa loc de interpretări, zvonuri și bârfe o să aflați din prima sursă. Din 2018 în grila Jurnal TV s-au făcut mai multe schimbări. Jurnalul sportiv devine parte din principalul jurnal al zilei, prezentat de Sofia Obadă, respectiv și știrile din sport o să le prezinte ea. Țin să menționez că nu eu am fost inițiatorul acestei despărțiri de Jurnal TV, și nici șefii, e mai mult legat de circumstanțe și realitățile din prezent, de optimizări. Am rămas în relații de respect și prietenie cu toți colegii de acolo și le doresc multă ambiție, forță, inspirație, spectatori fideli, și zile pline de publicitate. Nu renunț la televiziune, că poți scoate omul din televiziune, dar televiziunea din om nu. Apar multe proiecte, poate undeva e și proiectul meu. Vedem ce ne rezerva 2018. Pana atunci ne întâlnim pe contul meu de instagram @danaburlac. Un an plin de surprize frumoase și nu uitați: tot ce se întâmplă se întâmplă spre bine.”

Vezi și: Daniela Burlac revine la Jurnal TV! Va prezenta jurnalul sportiv

Daniela Burlac și-a început activitatea la Jurnal TV, fiind prezentatoare la rubrica  sport a principalului buletin de știri. Apoi, a fost co-prezentatoare a emisiunii „Veranda”.

Vezi și: De ziua sa de naștere, Daniela Burlac a fost cerută în căsătorie! Unde și cum a avut loc surpriza (FOTO)

Distribuie articolul: