Actorul britanic Daniel Craig și actrița italiană Monica Bellucci au asistat marți la Roma la proiecția noului film din seria Bond, „Spectre", o poveste trepidantă, care s-a turnat și pe străzile capitalei Italiei, după cum relatează EFE.

Filmul cu numărul 24, care relatează aventurile celui mai celebru spion al marelui ecran și care a avut avanpremiera luni seară la Londra, va fi lansat în cinematografele din întreaga lume pe 5 noiembrie.

„Spectre” a fost proiectat la Auditorium Conciliazione di Roma, din apropierea Vaticanului, un eveniment care a suscitat o amplă curiozitate în pofida unei zile ploioase.

La proiecție au fost prezenți protagonistul Daniel Craig și italianca Bellucci, care o interpretează pe văduva unui mafiot asasinat și fost inamic al lui James Bond.

Au asistat la prezentare și regizorul filmului, britanicul Sam Mendes, care a realizat și precedentul 007 „Skyfall” (2012), filmul cu cele mai mari încasări din saga Bond, și actorul austriac Christoph Waltz, care joacă în film personajul negativ.

Mendes a declarat postului SkyTg24 că a ales Roma pentru a turna filmul pentru că „este un oraș magnific în care Bond nu a mai fost înainte.” „Am avut norocul să filmăm în locuri incredibile și să facem lucruri spectaculoase pentru care nu pot decât să mulțumesc acestui oraș”, a declarat și Daniel Craig mas-media locale.

Roma a fost gazda câtorva dintre cele mai spectaculoase scene ale filmului ‘Spectre’ în care Bond conduce în mare viteză mașina sa Aston Martin pe malul râului Tibru și în apropierea bazilicii San Pietro.

Foto: thedailystar.net

Sursa: Agerpres

Distribuie articolul: