Cuvântul show ne duce imediat cu gîndul la prezentatorul român, Dan Negru. Chiar dacă mulţi cred că acesta ar face milioane pe seama show-urilor sale, acesta a dezvăluit azi că vedetele din România nu pot fi susţinute de piaţa de publicitate existentă.
Dan Negru a făcut azi o declaraţie pe pagina sa de facebook în care infirma zvonurile din presă că ar primi 40000 de euro pe lună: “Vreau să-i liniştesc pe tinerii mei colegi de la IMA dar şi pe cei de la jurnalism care mă întreabă dacă sunt adevărate sumele vehiculate în presă pentru vedetele care apar la televizor…Bitman 160000 de euro pentru X Factor sau Marcel Toader 10000 pe luna ca invitat sau Negru 40000 pe luna. Sunt simple baliverne si fantasmagorii, cel puţin când vine vorba de onorariul meu.”

Prezentatorul dă vina pe publicitatea din televiziune, care este estimată la circa 190 de milioane de euro anul acesta: “Aşa că-i liniştesc pe puştii de 19 ani de pe băncile şcolilor de journalism. Nu, nu tot ce zboară se mănîncă. Elicopterul e un exemplu… Bonolis are unul privat. Eu, nu…”, a menţionat Dan.

Dan Negru (32) este un prezentator român de televiziune. A absolvit Facultatea de Drept și cea de Jurnalism. În prezent el este un moderator de emisiuni al postului Antena 1. Este cunoscut pentru emisiuni ca Ciao Darwin, Ziua Judecății, Te pui cu blondele?, Fabrica de Staruri(R. Moldova), DA sau NU(R. Moldova), Vrei să devii milionar? (R. Moldova).