Dan Bitman, solistul trupei Holograf a fost operat la o clinică din Vienna, Austria. Din motiv că artistul are nevoie de o perioadă de recuperare, concertele Holograf sunt amânate pentru anul viitor. Potrivit unei surse apropiate artistului, acesta a fost operat din cauza unui cheag de sânge pe un vas sangvin de la gât. Artistul suferă de stenoză carotidiană asimptomică, afecțiune care poate degenera. Operația era una absolut necesară, întru cât posibilitatea de leșin în cazul a asemenea afecțiuni, persistă mereu, informează Click.ro.

Potrivit aceleași surse, Dan Bittman a descoperit problema de sănătate la un control de rutină cu un an și jumătate în urmă. Medicii i-au recomandat lui Bittman repaos total timp de câteva luni, până anul viitor, când şi-ar putea relua activitatea.

Presa românească mai scrie despre faptul că recenta izbucnire în plâns a lui Dan Bittman, la o emisiune în care face parte din juriu, ar fi legată de boala de care suferă și că deși nu a dorit să vorbească în public despre afecțiunea sa, emoțiile l-au depășit și i-au divulgat starea lăuntrică.

Cântăreţul a recunoscut că se afla într-un moment dureros al vieţii sale, la scurt timp după decesul mamei.

Dan Bittman a declarat că „Avea legătură cu faptul că eram la o zi după parastasul mamei mele. Anul 2012, pentru mine, chiar a fost sfârşitul unei lumi. Mi-au murit ambii părinţi şi am trecut prin momente foarte grele”, a declarat cântăreţul, pentru Antena 1.

Distribuie articolul: