Interpretul moldovean, stabilit la New York, Dan Balan revine cu noi concerte pentru fanii săi. De această dată se orienteză către publicul din Rusia, mai exact pentru cel moscovit, cărora le promite un show de zile mari. Vezi mai jos când și unde va avea loc concertul.

În cadrul Complexului Sportiv „Olimpiiskii” de Ziua Îndrăgostiților, 14 februrie, va avea loc unul dintre cele mai mari concerte ale anului curent. Organizatorii au dat nume mari din showbizul rusesc, care vor participa la eveniment: Dj Smash, Vintaje, Serghey Lazarev, Dzhigan, BiancaBand’Eros, Eolka, Dima Bilan, Via Gra, Timati și alții.

Printre toate aceste nume sonore va concerta și interpretul nostru – Dan Bălan, despre care presa rusească scrie: „Cea mai puternică revenire a anului. După o perioadă lungă de tăcere, simpaticul Dan Balan se întoarce triumfător pe scenă. Este primul lui concert după o pauză de câțiva ani – doar la Big Show Love 2015. Mergi imediat și cumpără un bilet la cel mai grandios concert al anului, pentru că acestă reîntoarcere trebuie s-o vezi cu ochi tăi”.

Astfel, cei interesați de acest eveniment trebuie să știe că atât la data de 13 februarie în cadrul „Palatului de Gheață” cât și la 14 februarie în cadrul CS „Olimpiiskii” pot să-și vadă idolii pe viu.

Biletele pot fi procurate de la 500 de ruble rusești – pentru un loc mai „simplu” și pentru un loc VIP ar trebui să scoți din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 15000 ruble rusești. 

Dan Bălan a făcut performanță în numeroase genuri muzicale încă de la o vîrstă fragedă, iar în 1999 a avut un rol esențial în alcătuirea trupei O-Zone.
După succesul obținut cu O-Zone, Dan Bălan a urmat o carieră solo, mutându-se la Los Angeles. A lucrat cu producătorul Jack Joseph Puig, cu care au mai colaborat anterior și John Mayer, Sheryl Crow, No Doubt și The Rolling Stones.

Acum că știi toate detaliile despre intrepretul Dan Bălan și showul în care va evolua, nu-ți rămâne decât să decizi când anume mergi la acest eveniment.

Sursa: concert.ruloveradio.ru

Sursa foto: Arhiva peronală/Facebook

Distribuie articolul: