Cucereşte o lume întreagă, dar se întoarce mereu tot acasă, în Moldova. După ce a spart gura Rusiei și topurile Europei, interpretul revine cu o nouă prestație la baștina sa. Dan Bălan va susţine săptămâna viitoare un concert la Rezina, organizat cu ocazia desfăşurării unei campanii de promovare a sănătăţii. Conform ziarului local „Cuvîntul” Dan Bălan va susţine un concert în piaţa centrală a oraşului Rezina în data de 20 iunie, între orele 20.30 şi 23.00. Concertul se organizează datorită campaniei lansate în iunie: „Luna de Sănătate și Securitate 2013″.

Interpretul se află de câteva în zile în gura presei după declaraţiile făcute la emisiunea Happy Hour, în care a dezvăluit că a câștigat peste 10 milioane de euro de pe urma succesului trupei „O-Zone”, iar banii continuă să-i intre în conturi în fiecare lună. Asta după ce foştii colegi de trupă s-au arătat indignaţi de filmul apărut recent despre „fenomenul” Dan Bălan.

Organizatorul principal al evenimentului de la Rezina este o companie renumită de ciment din Moldova. Deocamdată, nu se ştie cât au cheltuit aceştia pentru a-l aduce pe Dan în oraşul de pe Nistru. Cert e că localnicii se declară extrem de încântaţi de noutate şi îl aşteaptă pe Dan cu nerăbdare.