Dan Balan este pe culmile succesului în Rusia. Interpretul din Republica Moldova continuă să fie preferatul publicului de acolo, obținând pentru a treia oară premiul „Zolotoi Grammofon”. De această dată, cântărețul a fost apreciat pentru presa „Люби” (Liubi), informează UNIMEDIA.

Dan Balan a urcat pe scenă și a interpretat balada de dragoste, spre deliciul publicului. După performanța de pe scenă, publicul l-a aplaudat îndelung, iar fanele l-au asaltat ca să-i ofere buchete de flori.
 
Gazdele evenimentului, deși au făcut câteva glume i-au apreciat talentul și i-au urat succes în continuare. „Piesele în limba rusă am început să le scriu de curând şi deja obţin al treilea „Zolotoi Grammofon”. Acest lucru mă motivează să scriu în continuare. Am pregătit mai multe piese pentru un album în limba rusă, pe care îl voi lansa anul viitor”, a declarat Dan Balan de pe scenă, după ce i-a fost înmânat premiul.
 
Celelalte două premii marca „Zalatoi Gramafon” i-au fost oferite cântăreţului pentru piesele „Лепестками слез” (Lepestkami Slez), duet cu Vera Brejneva, şi «Лишь до утра» (Lish do utra).
 
Câștigătorii premiului „Zolotoy Grammofon” sunt desemnați prin voturile a 10 milioane de radio ascultători în 1100 de orașe din Rusia. Spre votare se propun piesele care au staționat în chart-ul postului de radio „Русское Радио” (Russkoe Radio) mai mult de 20 de săptămâni.
 
 

Distribuie articolul: