După ce şi-a bucurat fanii printr-un anunţ că revine acasă, Dan Bălan a încins aseară publicul de la Rezina. Acesta a evoluat în faţa a peste 7.000 de oameni, care au rămas impresionaţi de prestaţia artistului. Cei prezenţi la concert spun că au venit din toate colţurile ţării pentru a-l vedea pe artist: “Am mers 25 de km numai ca să îi ascultăm pe Dan Balan şi Ionel Istrati”, a spus o femeie.

Spiritele s-au încins când pe scenă şi-a făcut apariţia blonda Tany Vander, alături de care interpretul a scos o nouă piesă: „Lendo Calendo”

Artistul a fost foarte prietenos, a coborât de pe scenă în mijlocul fanilor şi a oferit autografe. Chiar dacă ordinea a fost menţinută de peste 30 de poliţişti, la un moment dat situaţia a scăpat de sub control.

Dan Bălan a fost invitat să cânte la Rezina de un agent economic, care organizează acţiuni de promovare a sănătăţii şi securităţii. Potrivit organizatorilor, Dan Bălan a fost exigent doar în materie de sunet şi a cerut organizatorilor foarte multe fructe.

Urmăreşte mai jos video din timpul prestaţiei de ieri a interpretului.


 

Distribuie articolul: