Evenimentul multaşteptat s-a produs. Noul videoclip al lui Dan Bălan pentru piesa “Lendo Calendo” a fost lansat aseară. Din acesta nu lipseşte nicidecum atmosfera estivală, culorile şi…fetele sexy. După cum a promis, Dan Bălan a lansat aseară videoclipul piesei “Lendo Calendo” în colaborare cu moldoveanca Tany Vander şi rapperul american Brasco. În videoclip, interpretul apare într-o mașină decapotabilă alături de blonda Tany Vander. Aceştia merg printr-un deşert, iar Dan începe a vedea fantasme cu fete frumoase. Conform UNIMEDIA, clipul ar fi realizat într-un studio, deşi imaginile par a fi filmate printre stâncile Marelui Canion.

Videoclipul a fost făcut de un vestit regizor rus, pe nume Alan Badoev, iar fetele pentru videoclip au fost alese chiar de Dan:”Am lucrat foarte bine cu echipa de producţie şi cu fetele alese în urma câştingului. Sper ca fanilor mei din toată lumea să le placă noul meu videoclip”, a spus interpretul.

Piesa Lendo Calendo a fost lansată în luna mai şi a fost compusă chiar de cântăreț, iar la versuri, care sunt în spaniolă și engleză, au colaborat și Gerina di Marco si Romel Rachaird Cummings. Titlul piesei nu are traducere, întrucât Dan a inventat aceste cuvinte ca să sune bine piesa.

Vezi mai jos videoclipul: