Ziua de 13 februarie a fost foarte importantă pentru Dan Bălan. Interpretul a concertat la Sankt Peterburg după o perioadă lungă de „tăcere”. Dan și-a demonstrat din nou telentul pentru mii de oameni care au fost prezenți la eveniment. Astăzi, 14 februarie cântărețul nostru va mai concerta și pentru publicul din Moscova, show pentru care s-au vândut mii de bilete.

Pe pagina Oficială de Facebook a interpretului moldovean, stabilit la New York, Dan Balan, a apărut o postare în care cântărețul s-a lăudat că a avut parte de un public minunat la St. Peterburg, scriind în limba engleză : „Big Love Show 2015!!! Great audience tonight in a fabulous St. Peterburg, Russia,” mesaj la care comentariile au început să curgă gârlă: 

#  Welcome Dan, Russia loves you very much, you know it!

# Sunt mândră că sunt româncă!

# Dan când vii în Arizona ?!

# We are waiting for you in Chicago !!!!

#  Are you ever going to tour in the United States!!!

 

Toate mesajele de mai sus, dar și multe altele, de laudă și respect pentru activitatea profesională a interpretului, precum și mii de „like”-uri au fost adăugate la postarea sa.

Interpretul va mai concerta și astăzi într-un show de zile mari, de această dată pentru publicul moscovit, în cadrul Complexului Sportiv „Olimpiiskii”. Organizatorii acestui evenimenet au scris: „Cea mai puternică revenire a anului. După o perioadă lungă de tăcere, simpaticul Dan Balan se întoarce triumfător pe scenă. Este primul lui concert după o pauză de câțiva ani – doar la Big Show Love 2015. Mergi imediat și cumpără un bilet la cel mai grandios concert al anului, pentru că acestă reîntoarcere trebuie s-o vezi cu ochi tăi”. 

Organizatorii au dat nume mari din showbizul rusesc, care vor participa la eveniment: Dj Smash, Vintaje, Serghey Lazarev, Dzhigan, Bianca, Band’Eros, Eolka, Dima Bilan, Via Gra, Timati și alții.

Sursa foto:

Distribuie articolul: