Familia Regală e în febra pregătirilor. Imediat de cum au confirmat cea de-a doua sarcină a ducesei de Cambridge, Kate și William își exprimă speranțele că vor avea o fetiță. Deși sexul copilului nu se cunoaște încă, cei doi duci speră că dorința lor se va realiza, iar fetița lor va prelua prenume de la bunica sa trecută în neființă – Prințesa Diana.

Pentru a evita speculațiile și pariurile, o sursă de la palatul regal a strecurat informația despre cum s-ar numi copilul ducesei Kate, dacă aceasta va naște o fetiță. 

Potrivit publicației britanice „The Sun”, copilul ar prelua numele Prințesei Inimilor, iar prenumele său complet ar fi: Elizabeth Diana Windsor

Într-un interviu pentru publicația citată, sursa a declarat: „Prietenii apropiați ai ducilor mi-au mărturisit că dacă cei doi vor avea o fetiță, o vor numi în cinstea bunicii sale, Prințesa Diana. Variantele de prenume feminine au fost abordate încă înainte de sarcină, iar acum ambii speră că bebelușul va fi fetiță, pentru a putea fi numită în cinstea mamei lui William și a lui Harry. Ei nu-și fac griji că în timp, numele fetiței s-ar putea reduce la Prințesa Di și nu-și vor schimba decizia. 

Sursa mai accentuează că Familia Regală nu va fi prea încântată de alegerea prenumelui, dacă sexul bebelușului se va adeveri. Asta, deoarece relația dintre Prințesa Diana și membrii Familiei Regale nu a fost întotdeauna dintre cele mai frumoase. 

William, însă, a fost mereu de partea soției și a mamei sale. Atunci când a cerut-o în căsătorie pe Kate, William i-a dăruit inelul mamei sale, pentru a-i demonstra că îi respectă memoria.

Fiul cel mare al Prințesei Diana s-ar fi adresat deja tatălui său, pe care l-a rugat să facă „lobby” pentru prenumele presupusei fetițe, însă acesta ar fi declarat că nu are de gând să se implice în acest scandal. 

Conform „National Enquirer”, Charles înțelege perfect dorința fiului său de a-i onora memoria mamei, însă este conștientt de faptul că Elizabeta este categorică și nu-și va schimba părerea despre Prințesa Diana, mai ales că în ultimul timp, Regina s-ar fi aflat într-un conflict și cu ducesa de Cambridge

Foto: AP, stuff.co.nztoday.com

Distribuie articolul: