Multe scene au fost imaginate, până în prezent, cu ajutorul prințeselor din desenele animate de la Disney, însă niciunul din scenarii nu corespunde cu ceea ce veți vedea mai jos: o suprapunere dintre povești și scenele erotice din „Fifty Shades of Grey”. Pare greu de imaginat, dar artiștii de la Cosmopolitan s-au gândit la o asemenea nebunie desfășurându-se în Camera Roșie din apartamentul lui Christian!

Ariel, modesta sirenă, în brațele lui Eric! Designerul i-a ilustrat pe cei doi într-un moment intim, în cada din baie… După ce ați văzut filmul la cinema, nici nu puteți să n-o recunoașteți pe Anastasia, în pielea acestei „peștoaice”!

Prințesa Tiana, „pedepsită” de Nevin. Momentul în care sunt surprinse cele două personaje Disney coincide cu scena erotică în care Christian vrea să o lovească peste fund pe Anastasia…

Prinții Aurora și Phillip, imaginați într-un moment erotic. Imaginația pictorului a fost atât de bogată, încât acesta și-a imaginat și cum ar arăta lenjeria intimă a prințesei aproape nud…

Aladdin și Jasmin. „Te voi atinge, Anastasia, iar tu nu vei putea să mă vezi și să mă auzi. Nu mă vei auzi pe mine, ci doar muzica” – anume cu acest moment erotic coincide pictura imaginată cu personaje Disney. 

Prințesa Mulan și căpitanul Li Shang. Momentul erotic, în care Anastasia se lasă pradă în brațele iubitului, fiind legată la mâini cu o cravată, coincide 100%.

Cenușăreasa și prințul Charming, surprinși într-una din scenele sado-mazochiste din roman, în care Christian își scoate una din jucăriile erotice pe care le are în dotare.

Pocahontas și John Smith, surprinși într-un preludiu agresiv…

Dacă am plia povestea „Frumoasa și Bestia” cu romanul „Fifty Shades of Grey”, atunci unul dintre momentele erotice ar arăta cam așa: 

Foto: Cosmopolitan.com

Distribuie articolul: