Iurie Ciocan și Nona Marian sunt mai mult decât o familie. Cuplul manifestă o relație specială între ei, care i-a motivat să crească profesional, iar în paralel să-și păstreze fericirea în căsnicie.

Invitat în cadrul proiectului „Ce vor femeile?!”, Iurie Ciocan a menționat-o de nenumărate ori pe soția lui, ea fiind persoana care l-a inspirat de-a lungul timpului să obțină rezultate.

Eu și soția încercăm să aducem fetelor aceleași valori care le împărtășim noi. În primul rând să înțeleagă clar ce vor și să muncească enorm pentru  realizarea acestor obiective. Să nu se limiteze atât în dorințe, cât și în acțiuni, să fie libere și în niciun caz să devină dependente de ceva ori de cineva.

Prin propriul exemplu, pot spune că un om poate avea succes atât în carieră, cât și în viața personală. Este important să înțelegem clar ce vrem, care ne sunt prioritățile. Trebuie să existe o balanță, iar eu această balanță o găsesc și soția mea încearcă să o găsească. Totul pornește de la dorință.

Eu mă consider un om fericit pentru că îmi place munca mea, iar după serviciu cu plăcere merg acasă, pentru că simt necesitatea și dorul familiei. Așa ar trebui să se simtă un om împlinit. Confortul îl simți în familie, atunci când poți să te relaxezi și să lași gândurile legate de muncă deoparte și să te dedici în totalitate mediului.

Un merit major în crearea acestui confort îi revine soției. Dar această căldură într-un moment dat se poate stinge dacă nu este susținută din partea soțului.

Nona pentru mine este întru totul unică. Eu nu am tins să o analizez, dar toate trăsăturile care le are soția mea sunt perfect potrivite pentru mine.

Soția mea are o contribuție majoră în ceea ce am reușit eu să realizez.11863424_467706016740050_863131604107829482_n

Urmărește interviul integral „Ce vor femeile?!” în linkul de mai jos:

„Ce vor femeile?!” cu Iurie Ciocan: „Femeia din 2016 are nevoie de multă înțelepciune” (Video)