Nu mai este o noutate faptul că mediul online a devenit resursa principală de promovare și afirmare a afacerilor moderne. Cei care sunt în căutarea unui job sau vor să-și schimbe domeniul de activitate sunt conștienți de faptul că orice profesie legată de această platformă informațională uriașă este una actuală și profitabilă.

Una dintre aceste profesii este cea de expert SEO – specialistul care se ocupă de analiza exhaustivă a site-ului, restructurarea, optimizarea și promovarea acestuia în mediul online, având drept scop mărirea traficului calitativ pe site, popularizarea brand-ului și îmbunătățirea experienței utilizatorilor în timpul navigării pe pagină.

Agenția de optimizare și promovare a site-urilor SEOlium vă invită să participați la cursurile SEO, ce vor începe în perioada 13-14 noiembrie, la sediul companiei, avându-l în calitate de profesor pe dl Radu Plugaru, fondatorul acesteia.

Cursurile sunt destinate în special managerilor de companie, directorilor departamentelor de marketing și vânzări, dar și persoanelor responsabile de promovarea site-urilor (IT, designeri, copywriteri etc.), a produselor și imaginii companiei, atât în mediul online, cât și offline.

Printre principalele avantaje ale cursurilor SEO se enumeră:

  • Veți învăța să analizați calitatea site-urilor;
  • Veți crea conținuturi atractive și relevante;
  • Veți putea depista și corecta erorile de pe site;
  • Veți cunoaște regulile de promovare cu succes a unei afaceri online;
  • Veți afla cum să creați și cum să administrați o campanie publicitară;
  • Veți descoperi modul de gândire a motoarelor de căutare și a utilizatorilor acestora;
  • Veți înțelege mai bine psihologia utilizatorilor online și modalitățile de atragere a acestora.

 

Programul cursului este împărțit în 3 module:

capture-20171108-154301

Cursul presupune 24 de ore academice, iar costul promoțional este de 5000 lei. Pentru mai multe informații, trimiteți un mesaj la info@seolium.com sau sunați la numărul 069787896.

P

Distribuie articolul: