O școală de bune maniere din capitală a lansat, în premieră, cursuri de fashion. Lecțiile vor putea fi frecventate atât de copiii, cât și de adulţi. Totuşi, lecţiile vor fi diferite pentru cele două categorii de „elevi”. Școala și-a lansat noul curs în compania unor doamne alese, toate fiind femei de succes sau vedete autohtone. La eveniment, le-am observat pe interpretele Aura și Nona Marian, pe prezentatoarea TV Rita Ursalovschi, soția preşendintelui Curții Constituționale, Angelina Tănase, și soția procurorului general interimar, Ala Pântea. De asemenea, la eveniment au fost prezente avocate, femei din televiziune și femei de afaceri.

 

Gazda serii și-a delectat oaspeții cu muzică, vin și gustări. Femeile au avut posibilitatea să facă cunoștință cu noul curs de fashion și să o cunoască pe cea care va preda aceste lecții – Alina Spătaru. Aceasta este o tânără designer din Moldova, care în aceeași seară și-a etalat câteva din creațiile sale.

 

Alina Spătaru ne-a povestit că la cursurile de fashion, copiii vor învăța să confecționeze diferite accesorii handmade, iar maturii vor însuși anumite reguli vestimentare. Aceștia vor afla cum să combine corect culorile, texturile și accesoriile, dar și cum să deosebească o haină de firmă de o replică a acesteia. 

 

Distribuie articolul: