Cea mai crețoasă interpretă din Moldova a fost prezentă astăzi în cadrul unui interviu, realizat de Cristina Aramă. Inga, alias Curly, ne-a povestit în exclusivitate cine se ocupă de imaginea ei și cât îi ia să-și facă periodic creții, care-i sunt deja cartea de vizită.

Întrebată dacă aceasta este imaginea ei nativă, Curly a declarat: „Părul e al meu, însă creții nu. Îi fac de fiecare dată. Îmi ia cam jumătate de zi să-i fac, iar apoi cam două ore să-i aranjez. Suntem o întreagă echipă care mă ajută. Cineva se ocupă de păr, cineva de unghii, fiecare face ceea la ce se pricepe mai bine”.

 Curly

Despre întreaga sa imagine, Curly povestește: „De stilul meu am grijă alături de întreaga mea echipă. Am căutat pe net modele care mi s-ar potrivi atât mie cât și fetelor din echipa mea, pentru că sunt cam de o statură cu mine. Am schițat ceva și am mers la croitoreasă ca să ne consultăm cu detaliile. Am decis totul spontan, de fapt, dar și treptat, pentru ca în final totul să arate frumos pe scenă, bine”.

 

În scena mare, Inga preferă să fie ea, să se simtă confortabil și să emane pozitivism. „Optez în scenă pentru originalitate, comoditate și frumușețe. Ceea ce e pe mine și cu mine – asta mă și reprezintă”, mai spune Curly.

Distribuie articolul: