Debutul ei scenic a fost preselecția națională Eurovision 2014, pe care ea consideră că a câștigat-o în suflet. Curly este misterioasa și discreta interpretă care a afișat pe scena Eurovision imaginea unei păpușele crețoase și care speră ca acest debut să fie unul de bun augur pentru ea. Unde a fost până acum și ce planuri are pentru la anul aflați din materialul de mai jos.

S-a bucurat de suținerea și aprecierea internauților și, deși a venit la Eurovision pe loc gol, a reușit, grație voturilor să ajungă până în finală. Vorbim despre cea mai crețoasă interpretă din showbiz-ul autohton, o descoperire a acestui an care s-a autointitulat tot în dependență de cum arată. “Nu sunt mult prea bună, adică nu mai bună decât alții, însă chiar știu că suntem ceea ce-i lipsește muzicii noastre, introducem un alt format”, a declarat Curly după evoluarea în scena Eurovision. Interpreta a spus că nu a ieșit în vizor până acum deoarece a lucrat în studiou, a scris piese, a filmat un videoclip și a decis să iasă pe scenă cu ocazia acestui concurs.

 Curly și echipa ei

Întrebată despre ce-ți planifică să facă în perioada următoare, Curly a spus că are planuri mari: “Vreau să ajung în Europa, să scot un album de debut, să filmez câteva clipuri și să fac melodii noi”, a precizat artista, adăugând pentru revista noastră, într-un alt context, că lucrează acum la o piesă pe care o va aduce publicului în timp apropiat. Curly spune că este mulțumită de evoluarea sa din concurs, precizând că s-a descurcat de minune.

 

Despre concurenții săi din finală, Curly a precizat că sunt cu toții foarte puternici, însă interpreta avea alte așteptări: “Am crezut că va fi mai ușor în scenă, dar este greu! Îmi era frică de sunet și de camere la început, dar m-am descurcat”. Interpreta spune că show-ul ei și prestația scenică a însemnat resurse minime și mult ajutor din partea prietenilor.

 Curly

Curly apreciază organizarea preselecției naționale Eurovision 2014 și crede că jurații care i-au jurizatp piesa au fost suficient de obiectivi. “Juriul trebuie să fie competent dacă a fost ales pentru asta, să jurizeze clar, deschis și obiectiv – sper că așa și a făcut-o. Nu voi mai participa la Eurovision, sau poate dacă nu mă descurajez, încerc la anul. Mai vedem”, spune Curly. După prestația sa din Finala Națională, Curly refuză să acorde interviuri până când nu are o nouă realizare.

Distribuie articolul: