Oamenii publici ne-au motivat mereu, prin ținută, felul de a fi şi comportament. În străduința de a fi un bun exemplu sau din simplu respect de sine, și politicienii se aliniază standardelor publicului. Tot mai des vedem în presă miniștri sau politicieni care merg la sala de forță, se abțin de la bunătățuri sau recurg la alte șmecherii, doar pentru a arăta bine. Vlad Filat – cap de guvern și de listă
Deschide lista celor care au slăbit premierul desemnat, Vlad Filat. Acesta face sport şi ţine cură de slăbire. Şeful Guvernului spune că a reuşit să dea jos mai multe kilograme, lucru vizibil, și face apel la disciplină. Pentru a arăta bine, în 2010, Vlad Filat se pare că a recurs și la alte metode. Premierul a revenit dintr-o călătorie de peste hotare, cu un alt look, iar chelia de altă dată este acum mai puțin evidențiată. Se vorbea atunci despre un posibil transplant de păr, informație pe care liderul PLDM a refuzat să o comenteze.

Anatol Șalaru – cursa contra kilogramelor în plus
Anatol Şalaru, ministrul în exerciţiu al Transporturilor, a slăbit recent 32 de kilograme, a schimbat patru mărimi la haine și are de gând să mai de-a jos încă vreo șapte-opt kile. Recordul i-a reușit în doar şase luni. Cu o jumătate de an în urmă, acesta cântărea 124 de kilograme, acum are 92. Ministrul mănâncă mai puțin, bea mai multă apă, are o bandă de alergat acasă și în fiecare dimineaţă consumă câte 5 ouă de prepeliţă, care-i potolesc foamea. Regimul de viaţă sănătos este cheia împotriva surplusului de greutate.

 

Mihai Godea – o nouă imagine pentru un nou partid
„Omul mănâncă mult mai mult decât are nevoie și că în acest caz ar trebuisă se ia şi unele decizii”, e de părere Mihai Godea. Un regim alimentar mult mai echilibrat și anumite restricții legate de pofte l-au ajutat pe politician să dea jos 17 kilograme, în doar trei luni. Momentul a coincis cu plecarea lui din PLDM și crearea noului său partid, PAD. Godea spune că dieta îi aparține și că acum doar se menține la greutatea sa normală – 85 de kg.

 

Dacă și voi cunoașteți politicieni care au slăbit vizibil, nu ezitați să-i lăudaţi, printr-un comentariu.

Foto: Tribuna.md, ProTV.md, AcasaTV.md

Distribuie articolul: