Fotografiile de nuntă pe care le veți admira mai jos sunt cu siguranță unice în lume. Îndrăgostită de culoare, protagonista acestui eveniment și-a adus curcubeul în cea mai importantă zi din viața ei.

Cea mai deosebită rochie de mireasă din acest an aparține cu siguranță artistei americane Taylor Ann, din San Diego (SUA). Tânăra a făcut tot posibilul ca să meargă în fața altarului nu doar cu părul vopsit în nuanțe diferite de culoare, ci și cu o rochie absolut unică în lume.

20160625_pine-rose-cabins-wedding-taylor-chris_01221-1

Vopsită în mai multe nuanțe de culoare, rochia cu poale ombre cucerește atenția internauților din întreaga lume, odată cu distribuirea în spațiul virtual a fotografiilor de nuntă. Costumul bleumarin al mirelui a rezonat de minune cu ținuta miresei, a cărei accente au fost buchetul cu flori, tortul ș.a. detalii.

Taylor Ann’s airbrushed (not dip dyed) dress is making its way through the Internet, so here it is. Would you wear it on your wedding? Tag a friend who would wear it! @taylorannart airbrushed her own wedding dress, wedding photographer is @jamestangphotography, original blog post on my website with link to Taylor’s bts page with more unique wedding details, http://www.jamestangphotography.com/colorful-lake-arrowhead-pine-rose-cabin-wedding-taylor-and-chris/ . #weddingdress #uniquewedding #tiedyedweddingdress #dipdyedweddingdress #airbrushedweddingdress #theknot #colorfulwedding #sunsetcolors #weddinginspiration #weddinghair #diywedding #diyweddingdress #creativeweddingdress #beautiful #oneofakind #jamestangphotography #socalbride #socalweddingphotographer #pinerose #pinerosewedding #mountainwedding #outdoorwedding #bigbearweddingphotographer #airbrushweddingdress #dipdyeweddingdress

A photo posted by James Tang (@jamestangphotography) on

Autorul ședinței foto e nimeni altul decât James Tang. Fotograful a împărtășit pozele pe Instagram și pe blogul său personal.

„Ce se întâmplă, atunci când o artistă și un inginer sunt împreună? Veți vedea că multe lucruri chiar le merg bine! Taylor este o persoană foarte creativă și și-a personalizat o mulțime de detalii de la nuntă. Am editat minim posibil aceste fotografii”, spune Tang.

Foto: jamestangphotography.com

Distribuie articolul: