Să fie adevărat principiul: fericirea iubește intimitatea?. La această întrebare ne pot răspunde cuplurile care s-au și-au ținut povestea de iubire departe de ochii curioșilor. Între timp nu au mai avut de ales și și-au asumat relațiile pentru că nu poți să te ascunzi la nesfârșit.

Astăzi îți prezentăm trei cupluri frumoase care au ținut primele pagini ale ziarelor cu relațiile lor. Motivele erau multimple, ori erau căsătoriți și au trecut prin divorțuri dureroase pentru a putea fi alături de noua iubire, ori își doreau să fie cunoscuți pentru carieră și nu pentru evenimentele intrigante din viața personală.

Vera Brejneva și Constantin Meladze 

Încă de când a intrat în trupa Viagra s-a speculat că frumoasa blondă și producătorul musical ar fi ceva mai mult decât colegi. Pe atunci Meladze era căsătorit. În toată această perioadă Vera s-a căsătorit cu omul de afaceri, Mihail Kiperman. Vera a devenit mamă, iar în 2012 a divorțat.

S-a speculat că motivul divorțului a fost chiar producătorul muzical, iar speculațiile s-au adeverit. În 2013 acesta a divorțat după o căsnicie de 19 ani.

În anul 2015 cei doi s-au căsătorit în secret în Italia. Sunt un cuplu discret, iar aparițiile lor împreună pot fi numărate pe degete.

Guf și Kati Topuria 

În anul 2017, în presa din Rusia au apărut poze cu cei doi artiști care se simțeau foarte bine împreună în Thailanda.

Artiștii au negat vehement și au susținut că nu ei sunt în respectivele poze, mai ales că la acea vreme Kati era încă o femeie căsătorită.

La scurt timp interpreta a divorțat de soțul ei cu care are un copil. Fiind probabili sătui să își ascundă povestea de iubire, de „ziua îndrăgostiților” Kati și Guf au postat o poză pe rețelele sociale prin care își confirmă relația.

Dmitrii Tarasov și Anastasia Kostenko 

La sfârșitul anului 2016 presa vuia despre divorțul anului dintre Olga Buzova și  Dmitrii Tarasov, încă de atunci s-a speculat că fotbalistul și-ar fi părăsit soția pentru a fi cu modelul, Anastasia Kostenko.

Pentru ceva timp frumoasa brunetă a negat legătura sa cu Dmitrii. Timpul a trecut, iar lucrurile s-au așezat la locul lor. Dmitrii și Anastasia s-au căsătorit în acest an.

Sursa foto: woman.ru

Vezi și: Ei au demonstrat că vârsta nu contează! Cupluri de la noi care au depășit prejudecățile și sunt fericite (Foto)